kaczmar456 0 Napisano 19 Czerwiec 2010 Witam. Moje gry online to: Soul Calibur IV Tekken 5: Dark Resurrection Tekken 6 TMNT: Turtles in Time Re-Shelled Ridge Racer 7 Super Street Fighter IV MotorStorm Na PSN jestem o różnych porach codziennie, więc można pisać, jak ktoś chcę pograć online ze mną w wyżej wymienione gry. Na pewno odpiszę. PSN ID: kaczmar456 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sihill 0 Napisano 19 Czerwiec 2010 PSN ID: sihill Gram w Uncharted 2 (jak narazie ) i posiadam headset. Można mnie złapać o różnych godzinach, zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZyggiPL 0 Napisano 19 Czerwiec 2010 GRY: Uncharted 2 Killzone 2 Little Big Planet PSN ID: ZyggiPL Posiadam Headset. Zapraszam chętnych. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airForce 0 Napisano 19 Czerwiec 2010 (edytowane) Zagram w : Battlefield: Bad Company 2 PSNid: Assassinek95 Edytowane 20 Czerwiec 2010 przez airForce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M!sters 0 Napisano 20 Czerwiec 2010 Gram w : Uncharted 2 - LVL 41,5 tryb kooperacji, przetrwania, gorączka złota, lub zwykłe zabijanie się na wzajem. Tekken 6 - Tryb Campaign Stage, dla itemów. Brak Headseta, gram przeważnie wieczorami od 22-5 rano zależy. Zapraszam, podczas zapraszania mnie do znajomych proszę w wiadomości napisać do jakiej to gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sensei86PL 0 Napisano 20 Czerwiec 2010 PSN id: sensei86PL Pograłbym w: Bioshock 2 PES2010 U2 COD:MW Killzone2 W co gram jest w Trophycard:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
llewanski 0 Napisano 21 Czerwiec 2010 ID llewanski gry: Lost Planet 2 Ninja Gaiden Sigma 2 Gram najcześciej wieczorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielooo09 0 Napisano 21 Czerwiec 2010 (edytowane) ID ziomek24 gram Bad Company 2 , Uncharted 2, GTA 4, litlle big planet , killzone 2 , UFC 2009 .:) Edytowane 21 Czerwiec 2010 przez danielooo09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pysio102 8 Napisano 21 Czerwiec 2010 Witam ja szukam do gry: RED FACTION GUERRILLA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 22 Czerwiec 2010 (edytowane) Gry w które gram online 1. Uncharted 2 2. Wormsy 3. Motorstorm PR 4. Kilka osób wymienilo Little big planet tez bym pogral jeśli jest taka możliwość (nie próbowałem ) 5. Mam jeszcze resident evil 5 ale online nigdy nie grałem Headseta na razie nie mam ale już niedługo ;) Mój psnid: R4V37PL Godziny w jakich najczęściej gram to 10-22 Edytowane 22 Czerwiec 2010 przez RaFaLiK37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuska 0 Napisano 24 Czerwiec 2010 KZ2 Cod6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba West Side 0 Napisano 24 Czerwiec 2010 (edytowane) pogra ktos w GRIDA lub DIRTA 2?? PSN id: sebaws ZAPRASZAM Edytowane 24 Czerwiec 2010 przez seba West Side Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.West 0 Napisano 24 Czerwiec 2010 moje PSN ID PAWEUD zapraszam do wspólnej gry! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zammy 0 Napisano 24 Czerwiec 2010 uncharted 2 little big planet PSN id:badzamby chętnie pogram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spyrczak 0 Napisano 26 Czerwiec 2010 NBA Live 10 Fifa 10 BC2 UFC 2010 Headset: Jest PSN ID: spyrczak Zapraszam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekol 0 Napisano 27 Czerwiec 2010 (edytowane) Call of Duty : World at War Chetnie pogram i pomoge w trofeach co-op online PSNid: hekol Edytowane 27 Czerwiec 2010 przez hekol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 28 Czerwiec 2010 Ja chętnie z kims zagram w AoT: 40 Day co-op. nie moge przejść 4 misji bodajże pod koniec, gdzie jest back to back, gdzie ta koparka rozwala brame... Na Contraktor to zajebongo trudne jest... wkur.wia mnie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 28 Czerwiec 2010 Ja pogram z kimś w RDR -multi co op wszystkie misje na złoto (brakuje mi 1 ) ale z chęcią pogram jeszcze raz we wszystkie PSN:borsuk1908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SnakeCobra14 0 Napisano 30 Czerwiec 2010 PSN id: SnakeCobra14 Pogram w GTA IV i w Battlefielda Bad Company 2. Za niedługo kupuje jeszcze Uncharted 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rodzyna 0 Napisano 30 Czerwiec 2010 U mnie: - Kz 2 - LBP - Street Fighter IV (wersja podstawowa) - WipEout - Borderlands - oba Resistance - Fifa 10 / World Cup i co tam się jeszcze znajdzie. PSN id: rodzyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nesta93 0 Napisano 1 Lipiec 2010 Chetnie pogram z kims w fife world cup 2010 psn Akcyj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tramwaj z Bombaju 0 Napisano 3 Lipiec 2010 id: pagulhan Tylko Lost Planet 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siadam 0 Napisano 4 Lipiec 2010 (edytowane) . Edytowane 4 Lipiec 2010 przez siadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 5 Lipiec 2010 . Kolega prosi się chyba o ostrzeżenie jego pierwszy post oby nie był ostatnim. Ja ciągle szukam jakiś osób do RDR (porobił bym kryjówki chętnie z kumatymi graczami ) i normalnie razem w gangu pośmigał .Pisać na psn borsuk1908 pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slyther 0 Napisano 5 Lipiec 2010 Witam! Chętnie pogram w Battlefielda: Bad Company 2, lub w Call Of Duty 4: Modern warfare ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach