Skocz do zawartości
medicopter

Sprzedaż PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam sie nad sprzedażą mojego PS3(40GB), jednak nie wiem ile mogę dostać za moją konsole. Konsola była używana od lipca, więc ma jeszcze gwarancje. Do konsoli dam jeszcze GTA IV. Jak myślicie za ile mogę sprzedać ten zestaw?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zastanawiam sie nad sprzedażą mojego PS3(40GB), jednak nie wiem ile mogę dostać za moją konsole. Konsola była używana od lipca, więc ma jeszcze gwarancje. Do konsoli dam jeszcze GTA IV. Jak myślicie za ile mogę sprzedać ten zestaw?

To już zależy od Ciebie ale myślę że za tysiaka możesz ją lekko popchnąć:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh... a ja się bałem, że za 800zł. będzie ciężko :biggrin:

Dodam jeszcze, że stan bdb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Heh... a ja się bałem, że za 800zł. będzie ciężko :biggrin:

Dodam jeszcze, że stan bdb

Ale nie powiedziałem że będzie łatwo:) ale wystaw na allegro za 1050 np i sie targuj proste?... Proste;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1000 a nawet 1100 jeśli wszystko jest ok, gwarancja + gra i dobry opis na allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba spróbuje, ale najpierw musze pomyśleć czy na pewno chce sprzedać;) Troche szkoda teraz sprzedawać, bo przepłaciłem w MM, pracowałem całe wakacje na nią, a teraz mnie na gry nie stać:/ A z drugiej strony konsola, która tylko stoi też nie jest nic warta, więc w takim przypadku lepsza kasa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No chyba spróbuje, ale najpierw musze pomyśleć czy na pewno chce sprzedać;) Troche szkoda teraz sprzedawać, bo przepłaciłem w MM, pracowałem całe wakacje na nią, a teraz mnie na gry nie stać:/ A z drugiej strony konsola, która tylko stoi też nie jest nic warta, więc w takim przypadku lepsza kasa.

nie no u mnie też czasem jest ja kiedyś swoją chciałem sprzedać. Ale ja zostawiłem i sobie czeka aż uzbieram na daną grę ;) bo trochę przepłaciłem ps3 60gb kiedyś stało 2200 ;Pi teraz szkoda za te 900-1000zl sprzedac ;/

A no m_arko123 też ma rację co do używek ;) a widzę że też ze szczecina jesteś to pewnie znasz to miejsce gdzie się kupuję używane gry ;>?

Edytowane przez Fuviks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używaj konsoli do odtwarzania filmów, świetna sprawa a gry zawsze można kupować używane, przynajmniej te są w przystępnych cenach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jednak zostane przy konsoli, bo szkoda mi tych wakacji, które przepracowałem żeby ją kupić. Zapłaciłem ponad 1500zł. za konsole i za gre w MM też nie mało zapłaciłem, szkoda mi kasy tej kasy teraz :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chyba jednak zostane przy konsoli, bo szkoda mi tych wakacji, które przepracowałem żeby ją kupić. Zapłaciłem ponad 1500zł. za konsole i za gre w MM też nie mało zapłaciłem, szkoda mi kasy tej kasy teraz :/

Imasz rację! popatrz w black markecie tam jest pełno tanich gier na pewno coś wybierzesz dla siebie. Po za tym na allegro są naprawdę fajne oferty tylko trzeba się czaić i trafić na okazję!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Imasz rację! popatrz w black markecie tam jest pełno tanich gier na pewno coś wybierzesz dla siebie. Po za tym na allegro są naprawdę fajne oferty tylko trzeba się czaić i trafić na okazję!

no i na turzynie w szczenie masz taka elegancka budkę gdzie masz używane i nówki gry i na ps3 wszystkie w idealnym stanie i możesz wyrwać tam grę na ps3 już nawet za te 60zl ;P polecam sam tam biorę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiem, już zapomniałem o tym miejscu;) Przed świętami chciałem koledze sprzedać PS3, jednak nie chciał nawet za 700zł. i dlatego jeszcze mam, bo na allegro nie chciało mi się wystawiać:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A wiem, już zapomniałem o tym miejscu;) Przed świętami chciałem koledze sprzedać PS3, jednak nie chciał nawet za 700zł. i dlatego jeszcze mam, bo na allegro nie chciało mi się wystawiać:)

Chciałeś mu oddać swoją czarnulkę za darmo?! a on nie chciał są świry na tym świeci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wtedy bym sprzedał po takiej cenie, bo ile można grać w jedną gre, a na nową kasy nie miałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chciałeś mu oddać swoją czarnulkę za darmo?! a on nie chciał są świry na tym świeci :)

Wojtek_Gacek: haha masz racje :D

Medicopter: Moja rada jest taka zostaw czarnulkę, Odkładaj sobię kaskę na grę :P i bądź cierpliwym :P aż wkońcu ci się trochę tych gier nazbiera ;P i przy okazji jak jesteś ze szczecina to możesz mnie później dodać nie obrażę się :P :Fuviks :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przekonaliście mnie. Za dużo pracy mnie PS3 kosztowało zeby sprzedawać, pozatym kase jakoś uzbieram na gry. Może do pracy w soboty będę chodził, bo mam możliwość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może wymień tą grę co masz na jakąś inną, a na następne zbieraj kasę?

Możesz kupić Killzone 2, jak masz naeta w czarnulce to pograsz długi czas w MULTI :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi