AmonTool 0 Napisano 3 Luty 2009 Na ten moment tym Exclusive'm będzie na pewno KZ2 lub RE5 ale w całej karierze PS3 która dopiero się rozpoczęła (pisze to z szerokim uśmiechem :] ) będzie na pewno GOW3 no chyba że sony planuje coś o czym nie wiem <hahaha> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike_v8 0 Napisano 3 Luty 2009 Na ten moment tym Exclusive'm będzie na pewno KZ2 lub RE5 ale w całej karierze PS3 która dopiero się rozpoczęła (pisze to z szerokim uśmiechem :] ) będzie na pewno GOW3 no chyba że sony planuje coś o czym nie wiem <hahaha> Rozumiem, że na dziś dzień przeszedłeś już w całości KZ2 i GOW 3 i dlatego tak oceniasz te gry? RE5 to nie exclusive. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lcf777 0 Napisano 4 Luty 2009 Odpowiedź jest prosta - jak dla mnie Uncharted: Drakes Fortune jak na razie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmonTool 0 Napisano 4 Luty 2009 (edytowane) Rozumiem, że na dziś dzień przeszedłeś już w całości KZ2 i GOW 3 i dlatego tak oceniasz te gry? RE5 to nie exclusive. Co ty chciałeś mnie w ten oto sposób osiągnąć, lubisz pytania retoryczne ??? Jak chcesz się jakoś wypowiedzieć to napisz co myślisz na ten temat zamiast pisać że nie mam racji i to jeszcze w taki tani sposób . W takim razie powiedz mi czy jakaś z gier które wymieniłem niebyła exclusiv'em na PS2 ??? Wydaje Ci się ze ze sony albo Capcom da dupy?? według mnie jest to poprostu oczywiste to nie są pierwsze takie produkcje ale szanuje twoje zdanie poprostu nie atakuj mnie w ten sposób z tego co widzę ty musisz zagrać żeby to wiedzieć ja wiem to od momentu w którym dowiedziałem się że te gry powstaną .Aha jeszcze jedno może RE5 to nie exclusiv ale bedzie :] Edytowane 4 Luty 2009 przez AmonTool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 4 Luty 2009 Jak na razie to grałem tylko w 5 exy: Zaczynając od tego który najbardziej mi się podobał to: 1 miejsce: Uncharted: DF 2 miejsce: MGS4 3 miejsce Heavenly Sword 4 miejsce: GT5P 5 miejsce: Motorstorm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike_v8 0 Napisano 4 Luty 2009 (edytowane) Co ty chciałeś mnie w ten oto sposób osiągnąć, lubisz pytania retoryczne ??? Jak chcesz się jakoś wypowiedzieć to napisz co myślisz na ten temat zamiast pisać że nie mam racji i to jeszcze w taki tani sposób . W takim razie powiedz mi czy jakaś z gier które wymieniłem niebyła exclusiv'em na PS2 ??? Wydaje Ci się ze ze sony albo Capcom da dupy?? według mnie jest to poprostu oczywiste to nie są pierwsze takie produkcje ale szanuje twoje zdanie poprostu nie atakuj mnie w ten sposób z tego co widzę ty musisz zagrać żeby to wiedzieć ja wiem to od momentu w którym dowiedziałem się że te gry powstaną .Aha jeszcze jedno może RE5 to nie exclusiv ale bedzie :] Stary, ja Cie wcale nie atakuję. Odpisałem Tobie, ale miałem na myśli wszystkich jasnowidzów. Po prostu śmieszy mnie takie wróżenie ze screenów. Skąd możesz/możecie wiedzieć jaka gra będzie skoro ma wyjść za za rok i czy będzie wspaniała? Już na nie jednym tytule gracze się przejechali, który był zapowiadany jako gra roku. Nawet na tych z wyrobioną marką. Przykładem może być właśnie KZ2 który miał miażdżyć wszystko co było do tej pory, ale najwyraźniej będzie "tylko" bardzo dobrą grą - z tego co widać jakie oceny dają różne serwisy i pisma (niższe od xboxowych Gears of War czy Halo 3). Także, jeżeli developer i wydawca zapewniają, że gra będzie najlepsza na świecie lub poprzedniczka była super to nie znaczy, że następna też taka będzie. Aha, a Exclusive = Wyłączność na daną platformę. RE5 nie jest exclusivem i nigdy nie będzie bo jest zapowiedziana na PS3 i Xbox a z czasem pewnie trafi też na PC. RE4 miał status czasowego exclusive na GC, a napewno nie na PS2. Edytowane 4 Luty 2009 przez mike_v8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrykJP19 5 Napisano 4 Luty 2009 Nie rozumiem ludzi którzy piszą z gry które jeszcze nie wyszły to największe exclusivy :fool: , Kilka osób wcześniej napisało ze GOW 3 to największy exclusive... jeden trailer i mozna twierdzic ze to najlepszy exclusive??? tak samo Uncharted 2 (Among Thieves) i Heavy Rain przeciez nikt nie gral w te gry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 4 Luty 2009 KZ2 juz mozna uznac ze exclusiva xP Dostaje wysokie noty i wiele recenzji napisanych przez profesjonalostow jest juz w siecie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 4 Luty 2009 Największym exclusive'm był MGS4. To dla niego kupiłem konsole. To on pozostanie mi w pamięci na zawsze. A Uncharted, Resistance? Cóż, to są dore gy... wręcz bardzo dobre... ale to coś innego. MGS jest inny, ponadczasowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lst 13 Napisano 4 Luty 2009 1) Uncharted: DF 2) GT5: Prologue 3) Motorstorm PR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 4 Luty 2009 1 Uncharted - bez żadnych wątpliwości 2 Heavenly Sword - mimo swoich wad nadal lubię 3 Gran Turismo 5 Prolog - jako fan wyścigałek... no jakże bym mógł nie umieścić? 4 MGS:4 - wciąga, aczkolwiek... to czwórka - bez znajomości poprzednich części traci nieco na uroku. Szkoda, że pomimo, że wydali ją na BR, nie pokusili się chociażby o wprowadzenie w fabułę w postaci filmiku... a mogło być tak pięknie. 5 Ress 1 - nadal najlepszy FPS na PS3 (r:2 to w/g mnie straszna kaszana) ... na dalszych miejscach multiplatformery. Specjalne wyróżnienia dla gier z PSN: - Super Stardust HD - Super Rub'a'Dub - High Velocity Bowling Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach