pawlos26 2 Napisano 19 Styczeń 2009 - 35- 9 - 2 - 1 On Top Of The World - Wykonaj invert na jednym z najwyzszych punktow w miescie w trybie kariery Skater Evolved - Zejdz z deski w trybie kariery I Like To Move It - Przesun pierwszy objekt w trybie kariery That's the Way - Pokonaj wszystkie filmowe wyzwania Danny'ego Way'a GVR Champ - Wygraj konkurs GVR Big Air Champ - Wygraj San Van-a-Slamma Still Alive? - Wygraj Deathrace w trybie kariery Race Hero - Wygraj wszystkie wyscigi w trybie kariery Where's my TV show? - Pokonaj wszystkie wyzwania Rob'a Dyrdek Meet Slappy - Poznaj Slappy'ego New San Van Hero - Call Mikey 10 razy Pull the Plug - Osusz wszystkie baseny i fontanny w trybie kariery Real Estate Mogul Kup wszystkie wlasnosci/posiadlosci w trybie kariery Fully Sponsored - Uzyskaj wszystkich sponsorow The Architect - Uploaduj stworzona miejscowke The Critic - Ocen 10 vidow i fotek spolecznosciowych Pwn some n00bs - Wygraj rankingowy mecz online Amateur Skater - Osiagnij Amateur Rank w Online Graphically Extreme - Dodaj wlasna grafike do twojego skatera Dethrowned - Sciagnij i zdominuj spolecznosciowa miejscowke Skater's Choice - Wygraj nagrode "wybor skatera" w rankingowym meczu online Juggling Chainsaws - Osiagnij maksymalna predkosc przy upadku w trybie kariery Skitched Up - Skitch przez 1000 meterow lub 3000 stop w trybie kariery Make it Big! - Uzyj serwisu Big Black's 10 razy w trybie kariery Running Man - Ucieknij bez deski poscigowi w trybie kariery DIY - Spedz 30 minut przemieszczajac objekty w trybie kariery Good Samaritan - Znokautuj ochroniaza goniacego innego skatera w trybie kariery Need for Speed - Utrzymaj maksymalna predkosc przez 5 sekund w trybie kariery Sandbag - Zlam przynajmniej 15 kosci w pojedynczym upadku w trybie kariery Gender Bender - Zmien plec skatera Grasshopper - Wykonaj jeden skok nad trawa na przynajmniej 10 metrow lub 30 stop w trybie kariery Stairmaster - Wykonaj jeden skok nad schodami na przynajmniej 12 metrow lub 36 stop w trybie kariery Uninsurable - Polam 100 kosci w trybie kariery Playing Nice Together - Ukoncz twoja pierwsza sesje freeskate online uzywajac stworzonego przez siebie skatera Cooperation is key - Ukoncz 50 sesji freeskate online uzywajac stworzonego przez siebie skatera SBM Cover - Znajdz sie na okladce The Skateboard Mag Thrasher Cover - Znajdz sie na okladce Thrasher How you like them apples? - Zdobadz numery telefonu wszystkich proskaterow Anyone Else? - Pokonaj wszystkich proskaterow w wyzwaniach Throwdown Spare Parts - Wszystkie kosci w Hall Of Meat polamane Urban Legend Too - Zdominuj wszystkie miejscowki w trybie kariery Active Skater - Pomyslnie ukoncz wszystkie sesje freeskate online uzywajac stworzonego przez siebie skatera Online Pro - Osiagnij range Pro w Online (Ukryte) Taste The Mongo - Mongo Push 5000 razy w trybie kariery Perfectionist - Ukoncz wszystkie zadania w trybie kariery Online Legend - Osiagnij range Legend w Online Platinum Trophy - Platynowe trofeum Tlumaczenie: pawlos26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olas__14 0 Napisano 19 Listopad 2009 Siema mam problem z tym trofeum:Dethrowned,robie wszystko nawet tak jak jest w necie na youtube i dalej nic,nie chce sie odblokowac ;( Pomocy jesli ktos mial podobny problem. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olas__14 0 Napisano 20 Listopad 2009 (edytowane) Ma ktoś pomysł żeby to trofeum wpadło ? bo nie mam już siły :( Edytowane 20 Listopad 2009 przez Olas__14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wosiu 0 Napisano 25 Listopad 2009 Witam Ja zrobiłem tak. Zrzuciłem spot na którym było najmniej ściągnięć np 1. Potem wykręciłem wynik lepszy od "Owned by" i tyle. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Champer 1 Napisano 20 Marzec 2010 (edytowane) Czy ktos jeszcze w to gra? Przydalaby mi sie pomoc w wykonaniu 150 zadan w freeskate NIEAKTUALNE Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez Champer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek13 0 Napisano 1 Kwiecień 2010 Czy ktos jeszcze w to gra? Przydalaby mi sie pomoc w wykonaniu 150 zadan w freeskate Ja gram jak coś to pisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach