filemaniak 0 Napisano 21 Styczeń 2009 Witam! Mam pytanie... Gdzie najlepiej i najtaniej kupuje się gry przez internet, ale zza granicy... np. game.co.uk, ale tam Resistance2 jest po 40 funtów, a na allegro można mieć nówkę za 140zł. Więc gdzie najtaniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 21 Styczeń 2009 (edytowane) videogamesplus.ca 158+wysyłka, 211 za kolekcjonerkę. Dostawa około 7 dni roboczych. Edytowane 21 Styczeń 2009 przez misiopuchatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 22 Styczeń 2009 Witam!Mam pytanie... Gdzie najlepiej i najtaniej kupuje się gry przez internet, ale zza granicy... np. game.co.uk, ale tam Resistance2 jest po 40 funtów, a na allegro można mieć nówkę za 140zł. Więc gdzie najtaniej? Ludzie to jest forum o konsoli a nie "gdzie kupie najtaniej". Poszukajcie i kupcie gdzie znajdziecie najtaniej :| Jak chcesz kupic majomez to tez piszesz na jakims forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 22 Styczeń 2009 http://www.find-dvd.co.uk/videoGames.aspx wyszukiwarka. Jak wszędzie, raz taniej a raz drożej. Nie ma złotego sklepu, gdzie zawsze wszystko mają najtaniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Styczeń 2009 Ludzie to jest forum o konsoli a nie "gdzie kupie najtaniej". Poszukajcie i kupcie gdzie znajdziecie najtaniej :| Jak chcesz kupic majomez to tez piszesz na jakims forum? Nie wiem, dlaczego tobie wydaje sie to dziwne! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filemaniak 0 Napisano 22 Styczeń 2009 Ludzie to jest forum o konsoli a nie "gdzie kupie najtaniej". Poszukajcie i kupcie gdzie znajdziecie najtaniej :| Jak chcesz kupic majomez to tez piszesz na jakims forum? Tak napiszę i jeszcze, może zapytam gdzie najtaniej kupię ketchup pudliszki :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalsky_90 2 Napisano 22 Styczeń 2009 Ludzie to jest forum o konsoli a nie "gdzie kupie najtaniej". Poszukajcie i kupcie gdzie znajdziecie najtaniej :| Jak chcesz kupic majomez to tez piszesz na jakims forum? A na jakim forum Twoim zdaniem powinnien sie o takie rzeczy pytac? Jak dla mnie cena gier to jak najbardziej jedna z kwesti posiadania konsol... Wrecz to pytanie nie powinno pasc w offtopicu tylko dyskusji ogolnej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3pstrzy 11 Napisano 22 Styczeń 2009 A na jakim forum Twoim zdaniem powinnien sie o takie rzeczy pytac? Jak dla mnie cena gier to jak najbardziej jedna z kwesti posiadania konsol... Wrecz to pytanie nie powinno pasc w offtopicu tylko dyskusji ogolnej... Racja,zgadzam się Raz na jakiś czas odnoszę wrażenie że na forum strach zapytać o cokolwiek bo zaraz doleci cię jakiś cwaniak i zacznie wyśmiewać Przedtem to był Darudek a teraz qgar Jak dla mnie żałosne zachowanie........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filemaniak 0 Napisano 22 Styczeń 2009 (edytowane) A jak jest z zamawianiem tych gier? Biorę do koszyka, podaję adres, gra przychodzi ja płacę? Znalazłem ciekawą ofertę na amazon.co.uk :) Edytowane 22 Styczeń 2009 przez filemaniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 22 Styczeń 2009 Płacisz kartą, za nim Ci wyślą to ściągną kasę. Polska to dziki kraj więc albo sklepy nie wysyłają do Polski albo możesz nigdy nie dostać paczki bo zginie na poczcie. To takie dwa warianty na które musisz brać poprawkę. Ja kupuje na dvd co uk. Wysyłają do Polski i odpukać na razie wszystko dochodzi. Wiem, że ludziom tam ginęły paczki ale wtedy piszesz emaila i wysyłają jeszcze raz. Niestety po trzech razach blokują konto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 25 Styczeń 2009 A jak jest z zamawianiem tych gier? Biorę do koszyka, podaję adres, gra przychodzi ja płacę? Znalazłem ciekawą ofertę na amazon.co.uk :) Amazon nie wysyła do Polski gier ;/ Wiem, bo chciałem kupic ME i kliknąłem w jakiś spis wysyłki do poszczególnych krajów i Polski nie uwzględniono <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 26 Styczeń 2009 Polecam allegro :D Najtaniej kupisz tam gry :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach