Skocz do zawartości
filemaniak

Kupowanie gier

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pytanie...

Gdzie najlepiej i najtaniej kupuje się gry przez internet, ale zza granicy... np. game.co.uk, ale tam Resistance2 jest po 40 funtów, a na allegro można mieć nówkę za 140zł. Więc gdzie najtaniej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

videogamesplus.ca 158+wysyłka, 211 za kolekcjonerkę. Dostawa około 7 dni roboczych.

Edytowane przez misiopuchatek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam!

Mam pytanie...

Gdzie najlepiej i najtaniej kupuje się gry przez internet, ale zza granicy... np. game.co.uk, ale tam Resistance2 jest po 40 funtów, a na allegro można mieć nówkę za 140zł. Więc gdzie najtaniej?

Ludzie to jest forum o konsoli a nie "gdzie kupie najtaniej". Poszukajcie i kupcie gdzie znajdziecie najtaniej :| Jak chcesz kupic majomez to tez piszesz na jakims forum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ludzie to jest forum o konsoli a nie "gdzie kupie najtaniej". Poszukajcie i kupcie gdzie znajdziecie najtaniej :| Jak chcesz kupic majomez to tez piszesz na jakims forum?

Nie wiem, dlaczego tobie wydaje sie to dziwne!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak napiszę i jeszcze, może zapytam gdzie najtaniej kupię ketchup pudliszki :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na jakim forum Twoim zdaniem powinnien sie o takie rzeczy pytac? Jak dla mnie cena gier to jak najbardziej jedna z kwesti posiadania konsol... Wrecz to pytanie nie powinno pasc w offtopicu tylko dyskusji ogolnej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A na jakim forum Twoim zdaniem powinnien sie o takie rzeczy pytac? Jak dla mnie cena gier to jak najbardziej jedna z kwesti posiadania konsol... Wrecz to pytanie nie powinno pasc w offtopicu tylko dyskusji ogolnej...

Racja,zgadzam się

Raz na jakiś czas odnoszę wrażenie że na forum strach zapytać o cokolwiek bo zaraz doleci cię jakiś cwaniak i zacznie wyśmiewać

Przedtem to był Darudek a teraz qgar

Jak dla mnie żałosne zachowanie........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak jest z zamawianiem tych gier? Biorę do koszyka, podaję adres, gra przychodzi ja płacę? Znalazłem ciekawą ofertę na amazon.co.uk :)

Edytowane przez filemaniak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płacisz kartą, za nim Ci wyślą to ściągną kasę. Polska to dziki kraj więc albo sklepy nie wysyłają do Polski albo możesz nigdy nie dostać paczki bo zginie na poczcie. To takie dwa warianty na które musisz brać poprawkę. Ja kupuje na dvd co uk. Wysyłają do Polski i odpukać na razie wszystko dochodzi. Wiem, że ludziom tam ginęły paczki ale wtedy piszesz emaila i wysyłają jeszcze raz. Niestety po trzech razach blokują konto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A jak jest z zamawianiem tych gier? Biorę do koszyka, podaję adres, gra przychodzi ja płacę? Znalazłem ciekawą ofertę na amazon.co.uk :)

Amazon nie wysyła do Polski gier ;/ Wiem, bo chciałem kupic ME i kliknąłem w jakiś spis wysyłki do poszczególnych krajów i Polski nie uwzględniono <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi