Skocz do zawartości
Nox

PS3 Gamercard w iGoogle

Rekomendowane odpowiedzi

Hi

Korzystając z wolnej chwili spłodziłem mały gadżet do iGoogle który wyświetla gamercard z http://www.ps3gamercard.pl.

ps3gamercardgadgetfullzq9.jpg

Jeśli są zainteresowani i właściciele serwisu ps3gamercard.pl nie będą mieli nic przeciwko mogę podesłać link do testów, a docelowo upublicznić :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jeśli są zainteresowani

Wczoraj właśnie zrobiłem przegrupowanie gadżetów w iGoogle. Mało funkcjonalne, ale podoba mi się :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jeśli są zainteresowani i właściciele serwisu ps3gamercard.pl nie będą mieli nic przeciwko mogę podesłać link do testów, a docelowo upublicznić

Nie mają nic przeciwko :)

Korzystając z wolnej chwili spłodziłem mały gadżet do iGoogle który wyświetla gamercard

A zobaczcie co ja spłodziłem w wolnej chwili :woot: (patrz stopka).

PS. Od razu uprzedzam wszelkie pytania - taka funkcjonalność będzie dostępna jak będę gotowy.

PPS. Dostępne nowe tła: SFIV i K2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypasiony ten flashowy gamercard. A te trofea wyświetlające się na dole to jakieś przypadkowe ? Bo po kliknięciu w LBP pojawia się "zdobądź 500k punktów" - a takiego trofeum sobie nie przypominam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się że mało funkcjonalne i żaden 'rocket science', ale mi cieszy oko jak tylko otworzę przeglądarkę. :biggrin:

Niestety nie udało mi się jeszcze wprowadzić do katalogu dodatków, więc podaję link:

PS3Gamercard

PSX. Wszelkie uwagi mile widziane, piszcie co chcielibyście zmienić i o ewentualnych błędach.

PS2. Zdecydowałem zrobić wersję angielską (większe grono potencjalnych odbiorców ), ale w wolnej chwili dodam wybór języka.

PS3. Kerrang - czekam na flash'ową wersję, jest świetna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PSX. Wszelkie uwagi mile widziane, piszcie co chcielibyście zmienić i o ewentualnych błędach.

Hehe, fajnie zrobione. Myślałem, że bedę musiał podać adres strony, a tu tylko ID wystarczył.

Co do flash'a, to bardzo mi się podoba, ale wprowadzenie do iGoogle wymagało by dużo pracy. Bardzo dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gamercard Kerranga wymiata - oby szybko się pojawił dla szerszego grona użytkowników

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co do flash'a, to bardzo mi się podoba, ale wprowadzenie do iGoogle wymagało by dużo pracy. Bardzo dużo.

Myślę że nie będzie żadnego problemu:

Przykład flash Gamecard

Więc czekamy :biggrin:

PS. Może przydałoby się opcjonalne skalowanie gadżetu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Myślę że nie będzie żadnego problemu:

<_<

Tylko nie zauważyłeś, że każdy musiałby sobie zrobić taki sam, a chodzi o to, ze wpisujesz nick i jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi