ziendal 0 Napisano 27 Styczeń 2009 Jak myślicie linux może być na wszytkim ja słyszałem o linuxie na : Zegarek Wszytkie konsole ((no prawie)) PC MAC Toster zamiast biosu Może wy wiecie na co może być linux i go ocenić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 27 Styczeń 2009 (edytowane) No wątpię żeby linux był na tosterze :D (a może) :P Edytowane 27 Styczeń 2009 przez Dazidek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 27 Styczeń 2009 Wszystkie konsole? Ja widziałem tylko na PS2 i PS3 ;| Co to za głupi żart ten temat? Jako posiadać linuxa na PC od kilku lat i PS3 jestem oburzony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nxtfun 2 Napisano 27 Styczeń 2009 Może nie linuks ale wiem, że w bankomatach i metrze jest windows (zwiechy systemu potrafią sparaliżować ruch :mellow: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 28 Styczeń 2009 Linuks byl jeszcze na XBOXie. Ale to nadal nie zmienia faktu, ze moga sobie upiekszac KDE i GNOME'a, wprowadzac wyglad a'la Mac i mase innych usprawnien pod katem zwyklego uzytkownika. Dopoki W OGOLE trzeba bedzie wlaczac linuksowa konsole, Linux na starcie jest przegrany dla endusera. By obsluzyc Windows ani razu nie musze wejsc w "CMD"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Styczeń 2009 na kalkulatorze i na PSP, palmtopach.... i ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subek 3 Napisano 28 Styczeń 2009 Ja mam linuxa w tunerze do satelity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 28 Styczeń 2009 Wszystkie konsole? Ja widziałem tylko na PS2 i PS3 ;| Co to za głupi żart ten temat? Jako posiadać linuxa na PC od kilku lat i PS3 jestem oburzony... Odpalili go i na X360 i na Wii... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziendal 0 Napisano 28 Styczeń 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=FPE9-YozpyQ to taki żart znamy gościa z im have 3 ps 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach