adrianek274 4 Napisano 3 Luty 2009 Witam Tak oto stoję przed wyborem odtwarzacza MP3. Proszę o pomoc w tej materii, chciałbym aby był to produkt SONY czyli Walkman. Czy ktoś może coś powiedzieć o tych urządzeniach? -Czy warto kupić MP4, czy zostać przy standardowym mp3 do samej muzyki, bo playera nie będę używał do niczego więcej-tylko muzyka. -Dobrze by było aby bateria długo trzymała -Pamięć-dobrze by było 4GB, najlepiej 8gb. Proszę o normalne odpowiedzi-temat jest poważny :) Dziękuję i pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 3 Luty 2009 Sony jak sony = super sprzęt :) Jeżeli chcesz tylko do muzyki to oczywiście, że mp3 wystarczy... Daj jeszcze informacje ile kasiuty chcesz na to wydać to Ci coś doradze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 3 Luty 2009 Nie bierz mp4 bo nikt o zdrowych umysłach nie ogląda filmów na tak małym gównie, a płacisz 2x tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 3 Luty 2009 Sansa Fuze Vedia v39 iaudio Cowon Vedia C6 niedrogie, a dobre i solidne. Daruj sobie Sony, bo oprócz znaczka Walkman to niczym sobą specjalnie nie reprezentują, a płaci się dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 3 Luty 2009 W sumie chciałbym przeznaczyć jak najmniej-wiadomo :) Nie chcę się ograniczać do konkretnych sum- jestem w stanie zapłacić więcej, a żeby urządzenie było lepsze. Myślałem o Walkmanach Sony (tych zwykłych mp3) ale tam chyba najwięcej pamięci to 2gb-mam rację ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 3 Luty 2009 Ja sobie kupiłem Sandisk Sansa c240 za 86zl z przesyłka wbudowana pamięć 1gb i Slot na Micro SD 2gb czyli do 3gb muzyki i więcej mi nie potrzeba ;P ma jakieś bajery typu zdjecia,Radio itp ale używam tylko do Muzyki :P i ekranik malutki ma :> też chciałem z początku sony ale stwierdziłem że po jakimś czasie rzucę to w kąt i dupa z tego będzie i z tym miałem racje ;P tylko na extremalnie nudne wyprawy biorę go np na Lekcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach