Skocz do zawartości
Ajwer

regalik na 10 gier

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie półki są użyteczne bo mogę mieć gry poukładane w swojej kolejności i wyjmując pudełko ze środka nie muszę robić bałaganu z resztą gier.

a wyjmując grę z mojego regału robisz bałagan? no proszę Cię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zejdziesz z ceną poniżej 40zł to może ktoś się zainteresuje, ew. dodaj podświetlenie LED podłączane do USB to wszyscy się na to rzucą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chciałbym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem, że półeczka również mi się podoba :) cena niestety za wysoka, spróbuj zmienić materiały z których to robisz bo na bank da się to zrobić 3 razy taniej... jakieś podświetlenie jak mówili koledzy wcześniej czy inny bajerek tego typu też byłby mile widziany :)

btw. przydałaby się też wersja na większą ilość gier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam stojak nie jest zly, jednak cena jest zaporowa. Mi i tak by sie takowy nie przydal bo mam meble z polka na plyty (a kupilem je zanim kupilem PS3 - taka mila niespodzianka pozniej z tym mijescem na plyty) ale widzialem takie stojaki nie raz, w roznych miejscach w cenach 3-4 razy mniejszych, wiec nie wroze Ci sukcesu z taka cena. Podswietlenie jak dla mnie to tandetny dodatek, bo kto bedzie chcial ciagnac kable, majac ich pol kilometra w domu?

Tak czy owak, gratulacje za pomysl i wykonanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

A kto tu mówi od razu o podświetleniu z kablem zasilającym? Jakiś mini neonik ew 2 diody z zapalniczki an bateryjki i śmiga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi