Skocz do zawartości
pawlos26

Tom Clancy's H.A.W.X

Rekomendowane odpowiedzi

a500004a.png

a4cff888.png- 40

0e367855.png- 8

aa6079c0.png- 2

06f34e33.png- 1

a4cff888.png

Operation Ghost Rider - Finish the 1st mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite difficulty setting.

Team player - Complete a mission on coop mode.

Operation Adder - Unlock and finish the 2nd mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Cobalt - Unlock and finish the 3rd mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Blacklight - Unlock and finish the 4th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

OFF certification - Unlock and finish the 5th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Glass Hammer - Unlock and finish the 6th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Backfire - Unlock and finish the 7th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Ulysses - Unlock and finish the 8th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Stiletto - Unlock and finish the 9th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Red Eagle - Unlock and finish the 10th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Torchlight - Unlock and finish the 11th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Iron Arrow - Unlock and finish the 12th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Backhand - Unlock and finish the 14th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Thunderbolt - Unlock and finish the 15th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Wildhorse - Unlock and finish the 16th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Javelin - Unlock and finish the 17th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Operation Twilight - Unlock and finish the 18th mission of the Campaign on Normal, Hard, or Elite.

Practice makes perfect - Spend 1 hour flying in Assistance OFF mode.

Campaign Complete: Normal - Complete all the campaign missions on Normal difficulty.

TDM rookie - Win a Team Deathmatch game.

Support ace - Call in every support element at least once.

Cannon ace - Destroy 50 enemies with the cannon in multiplayer matches.

Joint Strike missile ace - Score 135 kills with Joint Strike missiles in multiplayer matches.

Multi Target AA missile ace - Score 100 kills with Multi Target AA missiles in multiplayer matches.

Radar-Guided missile ace - Score 75 kills with Radar Guided missiles in multiplayer matches.

All Aspect missile ace - Score 75 kills with All Aspect missiles in multiplayer matches.

Deflector ace - Deflect 150 missiles from friendly planes.

Wing ace pilot - Remain the Team Ace for a total time of 20 minutes.

Wing leader - Be the Match Leader for a total time of 20 minutes.

Versatile pilot - Obtain an end-match award 20 times.

Christine - Kill 100 opponents using the same plane in multiplayer matches.

Gladiator - Participate in 100 Team Deathmatch games.

Not safe enough - Kill an enemy with a missile while being jammed in a multiplayer match.

Ambush! - Score a cannon kill while having Radar Suppression active in a multiplayer match.

Medic - Repair 90 hp by using a single Repair Drone support.

Unimpressed - Score a kill with the Cannon while the enemy has Missile Suppression active.

Avoidance ace - Dodge a total of 100 missiles without using flares in multiplayer matches.

Counter support ace - Complete all counter support challenges.

Predator - Score 5 kills on an enemy Team Ace using Radar Guided missiles.

0e367855.png

Afterburner - Fly faster than Mach 2 for 1 hour in campaign.

General of the Airforce - Become "General of the Airforce" (level 40).

The hard way - Complete all the campaign missions on Hard difficulty.

Veteran - Win 25 Team Deathmatch games.

Sitting ducks - Kill 2 enemies with Multi Target AA missiles while they are affected by your EMP strike.

Point blank shot - Hit a target that's closer than 3000m with a Radar Guided missile in multiplayer.

Test pilot - Play Team Deathmatch games using 30 different planes.

Risky stuff - Recover from stall at an altitude of 30 meters or lower in Team Deathmatch.

aa6079c0.png

Extreme challenge - Complete all the campaign missions on Elite difficulty.

Evasion ace - Dodge 10 Radar-Guided missiles without using flares in multiplayer matches.

06f34e33.png

Validated aspirations - Acquire all the Bronze, Silver and Gold trophies.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozsądnie wyglądają trofea. Nie trzeba kupować dodatkowych padów - to mi się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

A team player? ;) Choć więcej niż jednego pada każdy chyba ma... Trofea fajne, gra w polsce pewnie wyjdzie w kwietniu więc może kupię, jak ogram wszystkie moje gry na liście...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Choć więcej niż jednego pada każdy chyba ma...

No chyba nie <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie...wymagany jest dodatkowy pad. Ale tylko jeden, po MS to tyle co nic :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w drugiego pada zaopatrzyłem się przed premierą NUNS. Chociaż takie rozwiązanie ze split screenem jest kijowe bo jak ktoś poluje na trofea to sobie sam weźmie dwa pady i będzie zmieniał. Kretynizm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z trofeum sitting ducks. Jak ktoś juz to zrobił mógłby powiedziać jak?

Z góry dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z trofeum sitting ducks. Jak ktoś juz to zrobił mógłby powiedziać jak?

Z góry dziękuje.

Teoretycznie dość proste jest to, ale w praktyce jedno z najcięższych trophy w grze.

Otóż musisz zestrzelić 2 samoloty gdy te spadają po uzyciu Elektromagnetic Strike.

Mnie te trophy wpadło całkiem przypadkowo no i... fartem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

są chętni na boostowanie niektórych trofeów wieczorami ? Jeśli tak to dodawać mnie na PSN themichal - napisać HAWX i będzie wiadomo o co chodzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukuję chętnej osoby do trofeum General of the Airforce, jest nas dwóch i potrzebujemy jeszcze jednej osoby do szybkiego zdobywania XP. Jeśli są chętni proszę pisać na PW albo na PS3. mój nick: rzezimieszki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podbiję kapkę temat - ktoś chętny do wspólnej gry i boostowania ? ;) Jeśli tak to dodawać mnie do znajomych na PSN - themichal. W temacie napiszcie HAWX, bo puste invite'y odrzucam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja bym chetnie polatał bo on-line to niekiedy ciężko kogoś znaleźć.Tylko proszę napisać kiedy i o której godzinie.

PSN ID ElanDelScorcho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja właśnie stałem się posiadaczem gierki więc jak ktoś ma ochote zawsze chętnie polatam bo kolejna platyna by się przydała :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potrzebna jest jeszcze jedna osoba do boostowania General of Airforce, Sitting Ducks i może Medic, jak i innych trofeów, bo im więcej osób tym szybciej i fajniej ;) Dodawajcie Scorcho albo mnie do znajomych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam jest jeszcze ktos chetny na boosta

generala

90hp z pojedynczej drony

i to beznadziejne sitting duck

pisac na psn RAFA_POLSKA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja potrzebuje 90hp a co do sitting duck to jest dość proste ale trzeba kumatych ludzi i żeby słuchali co się do nich mówi i wpada w ciągu 10 min ;)

Generała najlepiej w 5 osób bo się szybko wbije

Edytowane przez KJN86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja potrzebuje 90hp a co do sitting duck to jest dość proste ale trzeba kumatych ludzi i żeby słuchali co się do nich mówi i wpada w ciągu 10 min ;)

90hp najlepiej po prostu grając w multi zrobić. Mnie wpadło przypadkiem - wyskoczył mi medyk w grze 4v4, aktywowałem i po chwili wpada trofeum. Trzeba troszkę szczęścia mieć, bo ciężko znaleźć wystarczającą ilość osób do ustawki. A co do Sitting Ducks to nie jest takie straszne jak mówią, ale koniecznie muszą być trzy osoby i wszystkie z komunikacją głosową, bo jednak trochę kombinowania z tym trofeum jest...na pewno nie na pisanie na PSN..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że drużyny przeciwne nie mogą się porozumiewać ale na lobby można się dogadać ja i tak sitting duck mam więc mogę pomóc z tym że wiele osób jest chętnych a jak dochodzi do grania to nie odbierają inv do friendsów lub nie mają czasu. Dajcie znać na PSN i napiszcie HAWX to będę wiedzieć o co chodzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że drużyny przeciwne nie mogą się porozumiewać ale na lobby można się dogadać ja i tak sitting duck mam więc mogę pomóc z tym że wiele osób jest chętnych a jak dochodzi do grania to nie odbierają inv do friendsów lub nie mają czasu. Dajcie znać na PSN i napiszcie HAWX to będę wiedzieć o co chodzi ;)

to jest ostra głupota - jeszcze w FPSach można zrozumieć jak się gra 16vs16. Ale w grze samolotowej pojedynki jeden na jednego mogą się zdarzyć i powinna być możliwość ustawienia komunikacji. Na szczęście jak boostowałem z dwoma osobami trofea to cały czas na Skypie siedzieliśmy i wszystko poszło bardzo sprawnie i przyjemnie :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dokładnie głupota ;) nawet próbowaliśmy chatu z kamerka ale i to zawiodło . Jest jeszcze GG ale nie zawsze da się dogadać. Obecnie z RAFA_POLSKA szukamy kogoś kto jest kumaty żeby zbustować trofy ale ciężko kogoś znaleźć . Mnie brakuje tylko 90hp więc mogę samemu je zrobić ale Raf ma generała itd więc postanowiłem mu pomóc ;)

TheMichal jakim sposobem ty zrobiłeś sitting duck?

Ja robiłem z hackiem i jakimś Holendrem i ten Holender twierdził że w meczu 2 vs 1 tych 2 graczy musi zestrzelić np mnie po 6 razy każdy i wtedy ja ich ubijam raz i dostaje jakiś support ale go nie używam i przy następnym zestrzeleniu powinienem dostać EMP i to nam działało ;) znaczy mi tak wpadło ale ostatnim razem jak robiłem to samo z Rafem i jakimś Niemcem oczywiście że do komunikacji było PSNchatroom i było wszystko ugadane że nie używamy głupich supportów itd my atakowaliśmy Rafa później on dostał EMP wzlecieliśmy na 10k podniszczył nas do 25hp odpalił EMP a SZWAB mu JAMMING-a puścił ;/ więc dogadanie się nie ma większego sensu szczególnie na psn ;)

Do generała najlepiej jest mieć co najmniej 4 a najlepiej 5 osób bo 3 atakuje płotkę ;) a jeden jej broni TOP-em i masz bankowo ok 250k w 10 min

Edytowane przez KJN86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sitting Ducks robiliśmy tak, że braliśmy F-22 i zabijaliśmy się tak, aby ratio było 2:1 dla drużyny z dwoma maszynami - wtedy łatwiej wpada EMP. Później "zmiękczało" się samoloty rakietami do 25%, ustawiały się obok siebie. Osoba walcząca o trofeum leciała za nimi jakieś 600-800m i aktywowała emp, a po tym momentalnie rakiety. Wpadło wszystkim za pierwszym razem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EMP ponoć łatwiej wpada jak się przegrywa dużą ilością pkt ja się już o to nie martwię bo już mam ;) ale dzięki naszym postom może ktoś na tym skorzysta ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli jest ktos jeszcze chetny na boostowanie tych trofeów  to ha tez. jak cos to pisac na gg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi