Wronator 1 Napisano 20 Lipiec 2009 Ja ostatnio zabrałem się za Super Stardust'a HD i męczę się w kółko z 1 planetą :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 20 Lipiec 2009 NFS:Undercover Killzone 2 Skate 2 inFamous Battlefield 1943 topatoi Czekam na dodatki do Fallouta 3 i GTA IV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radosiewka 2 Napisano 20 Lipiec 2009 Aktualnie gram w InFamous, kończę grać jako hero, potem tylko infamous na hardzie i będzie pierwsza platyna;) Potem chyba powrócę do Prince of Persia - muszę zebrać seedlighty, wykonać wszystkie combosy i parę innych drobiazgów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 21 Lipiec 2009 (edytowane) Miałam zamiar napisać tak: Aktualnie gram w Terminator Salvation, jednak nie zdążyłam bo ledwo zaczęłam grać a już skończyłam :D Platyna najłatwiejsza na świecie! Na drugim miejscu w swej prostocie to Prince of Persia. Terminator nawet fajny, szkoda, ze taki prosty i krótki. Pora wrócić do "dopieszczania" rozpoczętych tytułów... X-Blades( w sumie skończony na Hard- jednak do platyny jeszzce 2 przejscia na PRo :/) i Resident Evil 5... i jeszcze ten nieszczęsny Uncharted :) Najpierw jednak troche "zaszaleję" w Battlefield'a 1943 ;) radosiewka --> Prince of Persia szkoda, ze się nie postarałaś za pierwszym podejściem zrobić platynki. Mi się tak udało i przyznam, ze pewnie drugi raz by mi się nie chciało biegać za ziarenkami. Edytowane 21 Lipiec 2009 przez AGArtha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zieleniu 0 Napisano 21 Lipiec 2009 Burnout Paradise Fifa 09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 21 Lipiec 2009 (edytowane) X-MEN ORIGINS: Wolverine i Uncharted (dokończyć Crushing) Edytowane 21 Lipiec 2009 przez szymuR93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemirukg 0 Napisano 21 Lipiec 2009 Resident Evil 5 - co-op Resistance: Fall of Man - co-op Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matek237 0 Napisano 26 Lipiec 2009 Uncharted(zaliczyć Crushing) i czekam na przesyłkę KZ2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 27 Lipiec 2009 Aktualnie gram: - Call of Juarez: Więzi Krwi - Shatter - Wipeout Fury HD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrykJP19 5 Napisano 28 Lipiec 2009 CoD:WaW SOCOM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 28 Lipiec 2009 Demon's Souls Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 28 Lipiec 2009 Bioshock :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 28 Lipiec 2009 infamous i assassin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 28 Lipiec 2009 Shatter Undercover online Killzone 2 Czekam na Mercenaries 2, Fuel, Fat Princess, Trine i kogoś kto mi odsprzeda najnowsze DLC do KZ2 i wyspę do Burnouta Paradise. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 29 Lipiec 2009 Ja skończyłem platynę w KZ2 w 100% a teraz sciągnełem emulatora pSX ( Pierwsza litera z małej , dwie następne z dużej - Taka nazwa :D ) i pykam W Final Fantasy 9 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 29 Lipiec 2009 Ale grasz na plejaku czy na pc? gratulacje z platyny w kz2. Ja nie wyrobiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 29 Lipiec 2009 Call of Juarez polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 29 Lipiec 2009 (edytowane) Ja od jutra zaczynam robić platynę w BioShock'u :) . Zobaczymy jak mi wyjdzie... Edytowane 29 Lipiec 2009 przez UroborosPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 29 Lipiec 2009 Ja ciągnę BF1943, i COD WAW :) A od piątku Resistance 1 i 2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
breaker19 0 Napisano 29 Lipiec 2009 UFC 2009 Undisputed Gra wypas , ale trofea prawie wszystkie online :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 29 Lipiec 2009 koncze Lesuire Suit Larry Box Office Bust na platyne i zaczynam Tomb Rider Underworld, po za tym cod4 online ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
play 18 Napisano 29 Lipiec 2009 Ja teraz InFamous i Uncharted Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 29 Lipiec 2009 Ja z desperacji zacząłem znowu grać w Naruto bo mi jeszcze CoD nie doszedł <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miszel 0 Napisano 29 Lipiec 2009 Metal Gear solid 4 Resident Evil 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 29 Lipiec 2009 Pracuje nad platyną w Mirror`s Edge i przymierzam się do OVERLORD`ów. Czasem w PES2009 i KILLZONE2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach