Kaisus 208 Napisano 10 Grudzień 2011 Piłuję starsze dobre tytuły ;] Uncharted AS. Creed 2 Troszkę nowsze :D GTA EFLC Killzone 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bezlitosny97 0 Napisano 14 Grudzień 2011 BF3 Online <3 Najpierw był CoD MW3 ale jest on totalną porażką 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 14 Grudzień 2011 Dirt 2 na kierce i czasem jak mi się jej nie chce podłączać to inFamous ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F456 0 Napisano 15 Grudzień 2011 ACR (aktualnie głównie multiplayer) , liczę że na święta może trafi się Rayman Origins albo Uncharted 3 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 15 Grudzień 2011 Battlefield 3 i Gran Turismo 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybi 4 Napisano 16 Grudzień 2011 (edytowane) Battlefield 3, dark souls, nfs shift 2, rayman origins, skyrim. I badz tu madrym przy wlaczeniu konsoli i wybieraniu w co sobie teraz zagrac:/ Edytowane 16 Grudzień 2011 przez grzybi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRyku 3 Napisano 16 Grudzień 2011 To po co tyle gier naraz kupujesz?? Ja kupuję jedną grę jeśli uznałem że ją ograłem szukam następnej proste Battlefield 3, dark souls, nfs shift 2, rayman origins, skyrim. I badz tu madrym przy wlaczeniu konsoli i wybieraniu w co sobie teraz zagrac:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fatbear 0 Napisano 16 Grudzień 2011 aktualnie BF3 w kolejce czekają Dark Souls, U1,U2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybu87 77 Napisano 16 Grudzień 2011 Fifa 12, ale jakoś teraz karierę gram bo ten sezony online jakoś mi się na razie przejadły, trzeba trochę od nich odpocząć AC:R Multi, wciąga jak ruchome piaski :) GT5, straciłem swój zajebisty save więc od nowa zaczynam w kolejce jeszcze God of War Duch Sparty bo Chains of Olympus przelazłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 16 Grudzień 2011 Może nic nowego, ale ostatnio kupiłem AC:B i Batman:AA więc teraz to ogrywam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 16 Grudzień 2011 (edytowane) Nie wiem co się ze mną stało, ale gram w kilka gier naraz :/ Platynuje BF3, czasem odpalę AC:R, Skyrima (ale jakoś nie mogą mnie tak zainteresować, aby pozostać z nimi dłużej), LoftR- Wojna na Północy. Edytowane 16 Grudzień 2011 przez Thriller1906 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chaway 0 Napisano 17 Grudzień 2011 Skyrim ( Przeszedłem raz, próbuje platynowac za drugim podejściem) Battlefield 3 online <3... (Jeżeli ktoś chce pograc wspólnie, zapraszam chaways - PSNid. Przymierzam się także do Dark Souls, ale coś nie mogę się zabrac. Czasami aby się poruszac, The Fight na PSMove :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 17 Grudzień 2011 (edytowane) Heh... raczej platynka w Skyrimie nie jest prostą sprawą. Jednak, dla chcącego nie ma nic trudnego :D A co do mnie... Killzone 3 :D. Jakoś nie mogę się wyrwać do grania z ludźmi, i ciągle gram na botach. Zakupiłem również sobie L.A Noire. Gra jest zajefajna, jednak... brak j. polskiego boli. Nie jestem orłem z Anglika, więc... Chociaż póki co, zatrzymałem się dopiero na jednej misji, jednak po jakimś czasie ją przeszedłem :D Kupiłem sobie Killzone 3 PL + L.A Noire za 70 zł. Chyba raczej tanio, nie ? :D Zapomniałbym, jak ktoś chcę zagrać ze mną, jestem bardzo, ale to bardzo chętny. Jutro jestem cały dzień, tak samo w Niedziele. Możemy sobie pograć spokojnie. Niestety, brak Headset'a. Myślę, że sobie poradzimy i się w miarę dogadamy. Obecność Polaka na serwerze, sprawia, że mam po prostu większą chęć na grę. PSNid : Leevusek Edytowane 17 Grudzień 2011 przez MichalEEEk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chaway 0 Napisano 17 Grudzień 2011 Ja jestem dostępny większość czasu oprócz godzin od 10:00 do 14:00 czasu polskiego oraz 18:00 - 21:30 czasu polskiego, ze względu na prace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 17 Grudzień 2011 A pogrywasz w Killezone 3 ? :D Jak coś to mnie dodaj do znajomych. PSNid: Leevusek Odbiorę jutro, bo dziś już mi się nie chce czarnulki mojej włączać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Tommy13_ 67 Napisano 17 Grudzień 2011 Red Dead Redemption GOTY, do świąt mam zajęcie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czart13 1 Napisano 17 Grudzień 2011 pogrywam sobie w Gran Turismo 5 i FIFA 11. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FimbulvinterPL 1 Napisano 17 Grudzień 2011 Devil May Cry 4 i mogę powiedzieć, że jest równie dobre jak GoW 3 jeśli nie trochę lepsze. Na półce czekają Assassinss Creed, Bioschock i Bioshock 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UrbanNT 0 Napisano 17 Grudzień 2011 AC:R, AC:B i Fifka 11, ale po wigilii ruszam z Uncharted 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston 11 Napisano 18 Grudzień 2011 W końcu udało mi się oderwać od Bf3 i teraz gram w U3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus007 8 Napisano 18 Grudzień 2011 Demons Souls a za chwilę ea sports active 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek34 6 Napisano 18 Grudzień 2011 Killllllzone 3 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaslapek 0 Napisano 19 Grudzień 2011 Killzone 3 , Uncharted 2 , Driver San Francisco i GT5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvGodzSon86 3 Napisano 19 Grudzień 2011 Po skończeniu infamousa 2 zabrałem się za Darksidersi jedno słowo klimat-MEGA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziimaczek 1 Napisano 21 Grudzień 2011 Killzone 3 , Uncharted 2 , God of war 3 i cod black ops mp tylko ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach