Skocz do zawartości
adrianek274

Windows 7

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie jest mega pozytywny

Tak naprawdę jest on tym, czym Vista powinna była być w dniu premiery-uważam Siódemkę za naprawdę godnego następce XP, teraz tylko liczę żeby Microsoft pod kierownictwem nowego szefa (;/) nie zepsuł nic.

Beta oficjalnie wypuszczona jest bardzo stabilna. Działają wszystkie sterowniki i aplikacje spod Visty-w końcu to ten sam Kernel.

Graficznie jest to również nieco zmodyfikowana Vista. Interfejs jest bardzo podobny, na plus uległ zmianie pasek zadań oraz pare graficznych bajerów typu AeroShake, które mniej lub bardziej się przydadzą.

W końcu ktoś w tej firmie po średnio udanej Viście (dla mnie bardzo udana, jednak ta zasobożerność...to nie to ;/) złapał się za głowę :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pracowalem na becie i jestem megazadowolony - piekny wyglad Visty + wymagania sprzetowe XP. Dla mnie BOMBA!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro podobno wielu linuxowców (a nawet Linus Torvalds!) wypowiada się o tym systemie pochlebnie, to chyba musi być dobry, co nie? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cichutko licze na siodemke bo wyglad xp juz mi sie znudzil :P

A tak serio: Czyzby pierwszy naprawde dobry Windows??

Edytowane przez Frosty-PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cichutko licze na siodemke bo wyglad xp juz mi sie znudzil :P

A tak serio: Czyzby pierwszy naprawde dobry Windows??

O przepraszam. Win 98 i XP były dobre. A że nie od razu, to inna bajka. Z tym pewnie też trzeba będzie trochę poczekać, ale już teraz wygląda przyzwoicie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
O przepraszam. Win 98 i XP były dobre. A że nie od razu, to inna bajka. Z tym pewnie też trzeba będzie trochę poczekać, ale już teraz wygląda przyzwoicie...

Windows Server 2000, kk, lol, bye.

Co do windowsa 7, nie lubię ogólnie wersji testowych, korzystam z visty 64 bit i jestem zadowolony, z niewielu rzeczy musiałem zrezygnować.

Działa mi stabilnie już 7 miesięcy, a jak na moje użytkowanie to długo.

Na siódemkę się przerzucę jak może nowy dysk dostane 'od kogoś'.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze dlugo zostane przy XP. Nie widzi mi sie upgrade'owanie kompa dla samego systemu operacynego. XP ma duzo niepotrzebnych bzdetow, co widac po programach dajacych dostep do ukrytych opcji, moglby zajmowac max 64Mb ramu. Nowy wyglad to nie wszystko. Vista nie ma nic, a zajmuje od groma zasobow. A ten W7 to chyba bedzie la**e robil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja jeszcze dlugo zostane przy XP. Nie widzi mi sie upgrade'owanie kompa dla samego systemu operacynego. XP ma duzo niepotrzebnych bzdetow, co widac po programach dajacych dostep do ukrytych opcji, moglby zajmowac max 64Mb ramu. Nowy wyglad to nie wszystko. Vista nie ma nic, a zajmuje od groma zasobow. A ten W7 to chyba bedzie la**e robil.

też mnie to przeraża, że system najprawdopodbniej będzie miał wymagania większe niż niejedna gra na peceta sprzed dwóch lat... sik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepsze od visty i XP ale od linuxa nie .......

Halo wy mówicie o meg a wymaganiach o mój komp pentium 4 1 gb ramu i FX5500 i vista nawet ładnie działa Seven miodzio no i git majonez miód i orzeszki lecz mi w seven nie pasi nowy pasek .......

Ale i tak nie ma na świecie systemu nie zawodnego bezpiecznego i szybkiego .... Takie rzeczy to tylko w erze

A to dla jaj

http://www.zdnet.com.au/insight/software/s...39294810,00.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

XP byl systemem na ktory najwiecej narzekalem, na jego instalacje zdecydowalem sie dopiero po SP2.

Wczesniej to byla katastrofa... niestabilny jak wieza z zapalek.

Moj kumpel potrafil co miesiac robic formata bo sie mu xp sypal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lepsze od visty i XP ale od linuxa nie .......

Halo wy mówicie o meg a wymaganiach o mój komp pentium 4 1 gb ramu i FX5500 i vista nawet ładnie działa Seven miodzio no i git majonez miód i orzeszki lecz mi w seven nie pasi nowy pasek .......

Ale i tak nie ma na świecie systemu nie zawodnego bezpiecznego i szybkiego .... Takie rzeczy to tylko w erze

Kolego, a czy ty widziałeś kiedyś OS X'a ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XP byl systemem na ktory najwiecej narzekalem, na jego instalacje zdecydowalem sie dopiero po SP2.

Wczesniej to byla katastrofa... niestabilny jak wieza z zapalek.

Moj kumpel potrafil co miesiac robic formata bo sie mu xp sypal.

e?

Ja uzywalem SP1 XP praktycznie od premiery do tamtego roku i nic mi sie nie sypalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi