Allu 4 Napisano 4 Sierpień 2007 Polecam świetną piosenkę IRY promującą nowy albumik <tak> http://www.youtube.com/watch?v=DUJ-ZLjhdB8 Co myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 5 Sierpień 2007 no nie wiem, to nie moje klimaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 5 Sierpień 2007 Jakos stara IRA bardziej mi odpowiadala ;d ale moze sie myle ;p zobaczymy jak inne piosenki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 13 Sierpień 2007 Jakos stara IRA bardziej mi odpowiadala ;d ale moze sie myle ;p zobaczymy jak inne piosenki. Stara IRA... nowa IRA... pośrednia IRA... Heh przecież to wciąż ten sam zespolik :/ A piosenka ma klimat (zwłascza jeśli zauważy analogię do tytułu albumu "Londyn 08:15") "Bo jest paru ludzi..." 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KoDeRek Napisano 18 Sierpień 2007 A gdzie ten gadowski sprzed lat, spiewajacy "Moj Dom". Przeciez to juz nawet rock nie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 19 Sierpień 2007 Gdzie ta IRA? Toć to nie IRA tylko jakieś popłuczyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amra Lew 17 Napisano 22 Sierpień 2007 Ja muszę przyznać że w ogóle mi się ten utwór nie podoba a jestem fanem tego zespołu.Za mało rockowo,piosenka nie potrafi sie wybić na pierwszy plan i ginie w gąszczu innych Rabczewskich czy Andrzejewiczów <nie> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 27 Sierpień 2007 Gdzie ta IRA? Toć to nie IRA tylko jakieś popłuczyny. Ke? >:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach