kajmann44 0 Napisano 20 Marzec 2009 Chciałem się zapytać czy motorstorm : arctic edge wyjdzie na psp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 20 Marzec 2009 To wyjdzie tylko na psp, kkthxbai. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajmann44 0 Napisano 21 Marzec 2009 (edytowane) Słyszałem że na ps2 też wyjdzie ale nie jestem pewny. Edytowane 21 Marzec 2009 przez kajmann44 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 21 Marzec 2009 Możliwe, nie pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajmann44 0 Napisano 21 Marzec 2009 (edytowane) ale trailer pokazuję grafikę jak na ps3. Edytowane 21 Marzec 2009 przez kajmann44 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChudY 0 Napisano 21 Marzec 2009 (edytowane) Bo ten trailer to render :rolleyes: Edytowane 21 Marzec 2009 przez ChudY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajmann44 0 Napisano 21 Marzec 2009 to teraz rozumiem:). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kriset82 0 Napisano 11 Wrzesień 2009 Czy ktos z was ma juz motor storm ? umnie siedzi ale nie moge jej odpalic moze jaka rada :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 11 Wrzesień 2009 Gra wymaga najnowszego softu (a dokładnie 5.50). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kriset82 0 Napisano 12 Wrzesień 2009 Dzeki za info to moze wiesz czy do Fata podejdzie nowy sot? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nxtfun 2 Napisano 2 Październik 2009 Wczoraj kupiłem. Super gra! Uważam, że warto wydać te 127 zł. Jestem już na 3 randze. Niedługo spróbuję online. Btw Czy to nie jest pierwsza gra na psp z multi online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 2 Październik 2009 Wczoraj kupiłem. Super gra! Uważam, że warto wydać te 127 zł. Jestem już na 3 randze. Niedługo spróbuję online. Btw Czy to nie jest pierwsza gra na psp z multi online? Nie pierwsza. Była taka opcja w Resistance na PSP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartofel_PL 0 Napisano 7 Październik 2009 Gra jest świetna. Polecam ja wszystkim tym którzy lubią grac w samochodówki. Najbardziej podoba mi się możliwość wybrania drogi wyścigu , jest kilka sposobów na przebycie trasy, nie jesteś prowadzony za rączkę po 1 wyznaczonym torze przez twórców. Moim zdaniem Motorstorm jest lepszym wyborem niż Gran Turismo dla kogoś kto szuka szybkiej akcji na PSP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 7 Październik 2009 Również zgadzam się, gra jest świetne, jedna z najlepszych wyścigówek na PSP, bardzo duży wybór tras, polecam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nxtfun 2 Napisano 8 Październik 2009 Niestety w trybie online prawie nikt nie gra :[. A może to przez zły zasięg? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ALOL997 1 Napisano 11 Październik 2009 (edytowane) Dla mnie Motorstorm AE jest o wiele lepszy od GT i innych scigalek na PSP. Jest to jedyna gra dla mnie, no moze jeszcze GoW CoO, ktora powoduje ze chce sie w nia grac praktycznie ciagle i sie nie nudzi, prawdziwy hit polecam wszystkim posiadaczom PSP. Edytowane 11 Październik 2009 przez ALOL997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach