Wronator 1 Napisano 29 Marzec 2009 http://www.allegro.pl/item592426772_ratche...nowa_od_ss.html Jak zobaczyłem tą aukcję to padłem ze śmiechu. Ktoś kto wystawił tą grę był bardzo obeznany w temacie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 29 Marzec 2009 Buahaha xD To jest dobre, koleś chyba nawet nie czytał co kopiował :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 29 Marzec 2009 Manhunt to gra, która odbije swe piętno zarówno na Tobie jak i na Twojej konsoli. To na pewno gra, której nie zapomnisz. Brutalna, a właściwie BARDZO brutalna-a obok zdjęcie Ratcheta. :rofl: Pieknie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 29 Marzec 2009 Ratchet & Clank "dwóch mężczyzn. Każdy bez skrupułów. Jeden dobry, drugi zły. Niekoniecznie obaj zdrowi na umyśle"... yeee :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 29 Marzec 2009 Buhahaha koleś jest doświadczonym sprzedawcą, a taki błąd zrobił :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oski 5 Napisano 29 Marzec 2009 Hahahaha, niezła wpadka ^^. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 29 Marzec 2009 Najzwyklejsza pomyłka, MANHUNTa też ma w ofercie a tekst zerżnął stąd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek26 4 Napisano 30 Marzec 2009 (edytowane) Buahahahaahahaha xD Zarabiste :D W opisie "Brutalna, a właściwie BARDZO brutalna" a obok na okladce widznieje 3 z plusikiem :woot: HGAHAHAHAHA :D To jakies kategorie wiekowe sie w polsce pozmienialy :) Az strach pomyslec jakie gry moga sie pojawic dla kategori wiekowej 7+ :rofl: To mnie rozbroilo: Dwóch mężczyzn. Każdy bez skrupułów. Jeden dobry, drugi zły. Niekoniecznie obaj zdrowi na umyśle :D Edytowane 30 Marzec 2009 przez Maciek26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 30 Marzec 2009 Haha dobre ;D Zrobiłem screen'a bo jest to aukcja i pewnie niektórzy będą wchodzić w link za 3 dni a aukcji już nie będzie ;> to macie tutaj na wszelki wypadek http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...cb66cdc850.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 30 Marzec 2009 "Dwóch mężczyzn. Każdy bez skrupułów. Jeden dobry, drugi zły. Niekoniecznie obaj zdrowi na umyśle." :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach