Skocz do zawartości
dobik

Angielski... wazne!

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze chcailem napisac pod tamtym tematen ale go mi zablokowali wiec odrazu prosze o przeniesienie tego tematu do tamtego lub po odpowiedzi skasowaniu go. Chcialem was poprosic o przetlumaczenie dla mnie jednego zdania: ' w zyciu najbardziej jestem dumny z bycia/z zostaniem....'

szukalem na googlach ale nie znalazlem zadnego wiekszego forum dotyczacego takich rzeczy wiec jesli ktos umie to przetlumaczyc to prosze o napisanie tego.

DZIEKI

PS. moze ktos zna jakas stroke zajmujaca sie takimi ;pierdolami'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

In my life, I'm most proud of being (i tu piszesz np. fireman (strazak) - vegan (vegan)) czy co tam masz.

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
In my life, I'm most proud of being (i tu piszesz np. fireman (strazak) - vegan (vegan)) czy co tam masz.

being / becoming

albo mozesz pojechac i napisac:

Of all the things I achieved in my entire life, the one that fills my heart with the greatest pride is me becoming a *ZAWOD* and my commitment to perform and fulfil any duties in the best possible way.

:D

Przydatne jest translate.google.com ale to raczej tylko do zrozumienia sensu zdania, a nie poprawnego tlumaczenia. Czasem tam takie teksty wychodza ze masakra.. :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki chłopaki za szybka pomoc - bardzo sie przydala. A co do tego slownika to wiem nie ma sensu tlumaczzyc zdan z takich translatorow bo 'nie wykrywaja' czasow poprostu - tyle filozofii dzieki :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Of all the things I achieved in my entire life, the one that fills my heart with the greatest pride is me becoming a *ZAWOD* and my commitment to perform and fulfil any duties in the best possible way.

Ale to tak strasznie po pedalsku, no i nauczycielka moze sobie pomyslec "ale madrala, przypilujemy go" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nauczyciele angielskiego wlasnie lubia takie smyranki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to byl zart i przyklad jak ze zwyklego zdania zrobic pojechane..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nauczyciele angielskiego wlasnie lubia takie smyranki :)

Ta, ale potem nauczyciel moze od ciebie wymagac juz tylko takich odpowiedzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi