adrianek274 4 Napisano 3 Kwiecień 2009 (edytowane) Co myślicie o tej płycie U2 ? Podobno bardzo dobra, twórczości tego zespołu nie znam-czy jest ona dobra do poznania jej ? Co sądzą o niej fani i "niefani" tegoż zespołu ? Warto kupić ? Dodam na końcu że singiel Get on Your Boots bardzo przypadł mi do gustu. Jak wypada on w perspektywie całej płyty ? To mocniejsza pozycja czy słabsza ? Edytowane 3 Kwiecień 2009 przez adrianek274 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martin_niemczyk 0 Napisano 3 Sierpień 2009 Co myślicie o tej płycie U2 ? Podobno bardzo dobra, twórczości tego zespołu nie znam-czy jest ona dobra do poznania jej ? Co sądzą o niej fani i "niefani" tegoż zespołu ? Warto kupić ? Dodam na końcu że singiel Get on Your Boots bardzo przypadł mi do gustu. Jak wypada on w perspektywie całej płyty ? To mocniejsza pozycja czy słabsza ? nie wiem ale pochwale sie moim dzielem ;P kilka lat temu na grafton street,mialem farta;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duvel 3 Napisano 16 Styczeń 2010 Byłem na koncercie w Polsce, właśnie z tej trasy koncertowej. Muszę powiedzieć, że wypadło bardzo dobrze, i płyta musi być godna polecenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach