Skocz do zawartości
kubawolfram

PS3 60GB w Auchan + 2gry za 1299zl!

Rekomendowane odpowiedzi

No więc dzisiaj czytam sobie rano gazety przy śniadaniu i wpadla mi w reke gazetka z ofertą Auchan w ktorej to znajduje się m.in. PlayStation 3 60Gb + 2 Gry Gratis ( nie podano jakie ), a to wszystko za 1299zl. Oferta ważna od 8.04 do 26.04 oczywiscie 2009r. ;D Ta oferta jest dla Auchan w Plocku, nie wiem jak jest z pozostalymi :P W kazdym razie 60Gb jest (przynajmniej tak napisali)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież 60 już nie sprzedają. Czy jednak tak??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jakies na magazynie stare znalezli :D napewno nie są swiezo wyprodukowane, jesli juz to jakies, ktore sie nie sprzedaly, albo po prostu pomylili sie w gazetce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie to chyba dobra oferta. Mi udało się kupić swojego PS3 z 600zł od kolesia, który wolał sobie kupić nową kartę graficzną do kompa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli to prawda to jest to dobra cena

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem ostatnio w Auchan Płock i rzeczywiscie ta konsola tam jest ,ale już się szybko z półek zmywa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm podobno 60Gb juz nie ma w sprzedarzy moze taka sama historia jak z PS2 pamietacie sprzedawali konsole w zielonym pudelku SCPH-30003 chyba taki mdodel (v3) to byla serwisowana konsola w nowej obudowie kiepskie lasery strasznie miala. Moze cos podobnego wyszlo ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może to jakieś stare egzemplarze z "wystawy", albo to zwykła pomyłka w gazetce (80GB miało być a wyszło 60GB :) ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hmm podobno 60Gb juz nie ma w sprzedarzy moze taka sama historia jak z PS2 pamietacie sprzedawali konsole w zielonym pudelku SCPH-30003 chyba taki mdodel (v3) to byla serwisowana konsola w nowej obudowie kiepskie lasery strasznie miala. Moze cos podobnego wyszlo ??

to była wersja refrubrished - jakby się coś takiego pojawiło to na pewno byśmy wiedzieli :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi