Accoun 0 Napisano 9 Kwiecień 2009 Mam pewien problem. Od niedawna, kiedy wchodzę na forum z PS3 (a wchodzę często), strona główna (i tylko ona) bez przerwy się odświeża. Wie ktoś dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 10 Kwiecień 2009 Mam pewien problem. Od niedawna, kiedy wchodzę na forum z PS3 (a wchodzę często), strona główna (i tylko ona) bez przerwy się odświeża. Wie ktoś dlaczego? Stawiam piwo pierwszej osobie, która powie co jest nie tak z forum po zalogowaniu z PS3. Próbowałem znaleźć błąd... i, że tak powiem - dupa blada (nie wiem co jest przyczyną). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 23 Kwiecień 2009 Nie wiem czy to sie kwalifikuje do otrzymania tego piwka ale wchodzimy w opcje przegladarki i wylaczamy w Tools obsluge java script. I dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 23 Kwiecień 2009 Ha... tez mialem odswiezanie, ale wylaczylem java script i jest good :D Wczesniej musialem sie scigac z konsola, zeby wybrac jakis temat xd Dzieki kill ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 23 Kwiecień 2009 (edytowane) A ja mam inny problem Strona portalu (nie forum) co chwile wyłącza przeglądarkę ! Co może być przyczyną ? Próbowałem w Mozilli, Operze oraz IE8. Chodzi oczywiście o przeglądarkę na komputerze nie na konsoli xD Edytowane 23 Kwiecień 2009 przez adrianek274 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 25 Kwiecień 2009 A ja mam inny problemStrona portalu (nie forum) co chwile wyłącza przeglądarkę ! Co może być przyczyną ? Próbowałem w Mozilli, Operze oraz IE8. Chodzi oczywiście o przeglądarkę na komputerze nie na konsoli xD Przeinstaluj flash'a i wywal toolbary google. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 28 Kwiecień 2009 Przeinstalowałem flasha, usunąłem toolbary google i dalej to samo ;/ Strona się resetuje i zwiesza przeglądarkę. Co może być nie tak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach