Skocz do zawartości
BrianPL

MAG

Rekomendowane odpowiedzi

Na okładce Game Informera pisze w prawym górnyn rogu napis:

"MAG Brings 256-Players Combat to PS3[...]"

Wyobrażacie sobie 256 osób w multi? Albo to jakaś ściema albo SONY miało zamknięte 2 serwerownie dla tej 1 gry :P

Co o tym myślicie?

PS.

AG: Massive Action Game, częściowo dlatego, że gra będzie musiał najwyraźniej wsparcia online bitew z maksymalnie 256 graczy. W MAG tytuł jest oczywiście jest niepewny jeden Sony będzie zmienić nazwę wkrótce.

W poufnych wykazała do gier video blog Kotaku, że MAG: Massive Action Game będzie MMO oparte na najemników walki. W poufnych było skoncentrowanie się częścią grupy, które były widoczne w grze kiedyś przed tym roku na E3. Ponieważ Zipper Interactive pracuje nad grą, najwyraźniej w MAG gry będzie miała SOCOM marki. W poufnych powiedział były podane sześć możliwości taglines w końcu z nową nazwą.

Nazwy włączone, MAG: Shadow wojny; MAG: zero; MAG: Global Assault i MAG: Final Hour. Ale nacisk grupy Zeruje się na pierwszych dwóch nazwisk. W poufnych ujawniło również, że widział tam frakcji na MAG: Massive Action Game, jeden był Amerykanów, że był oparty na Alasce. Dwa pozostałe to podział z Bliskiego Wschodu i jeden z Europy. W MMO jest piętnaście do dwudziestu lat w przyszłości.

Translate GoogleBETATM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

256 osób..to jakie hardcore'owo duże mapki będzie musiały tam być. Chociaż jakoś nie widzi mi się ten pomysł - w Battlefieldzie jak jest powyżej 40 osób na serwerze, nawet na troszkę większych mapach jest już tłok, spam granatami i przypadkowe śmierci. I LAGI. Chyba, że bitwa będzie podzielona na kilka stref do których będzie można przechodzić, albo oddziały będą wykonywać oddzielne zadania. Ogólnie jestem ciekaw co z tego wyniknie. Chociaż te 256 osób najbardziej pożądane byłoby w jakiejś symulacji lotniczej - np. nowy Rogue Squadron i ćwierć tysiąca myśliwców...ah...marzenia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No z tego co słyszałem to mapy w tej grze będą ogromne więc ten tłok nie będzie aż taki przerażający ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogromne?? Hmm no może jakies 40km2

Edytowane przez BrianPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra ma dzielić grających na małe kilku-osobowe oddziały. Więc z tego co ja sobie wyobrażam, to będzie dochodziło do starć TMvs.TM i wygrany leci do następnego spaw pointu, gdzie czeka na niego właśnie świeżo dobrany w lobby team graczy.

Jak wyobrażacie sobie 256 graczy jednocześnie na mapie, to znaczy że... <auu mój język>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym zobaczyć jak oni mają zamiar tak grać nie mam ochoty biegać tylu kilosów za jednym fragiem, w CoD czasami mnie denerwuje jak np. w HQ gdzie respię się na drugim końcu mapy i muszę biec do tego HQ.Więc tego to już w ogóle bym chyba niezniusł takie jest moje zdanie :Niewypał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BrianPL mogles zostawic wiadomosc w jezyku pierwotnyum albo zredagowac to tak, zeby dalo sie cos zrozumiec. Bo z takiej kaszany to zaden pozytek. Chociaz jakis link do zrodla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.