outlaw87 0 Napisano 14 Kwiecień 2009 Mam problemy z moim modemem routerem :mad: i teraz musze podłączyc moje PS3 przez poczciwy kabelek, jednak nigdy tego nie robiłem bo zawsze miałęm WI FI na całej chacie. I tu zonk chce wcisnąc kabel od neta w PS a tu nie PASUJE. ??? Wtf , ?? znalazłem prześciówke która łączy kabel ASDL i dajel nic , jak chce skonfigurowac to pokazuje włuz kabel. Kabel który pasuje to szeroki LAN który miałem razem z modemem, jednak nie mam go jak połączyc z moim kablem od neta. Co za masakra ,najpierw mi sie router zepsół teraz nie moge nawet pograc on line . Wie ktos czy mozna jkąś przełściówke kupic do tego czy cuś ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 14 Kwiecień 2009 http://www.ps3site.pl/forum/index.php?show...0&start=840 - poszukanie odpowiedniego tematu boli, co nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
outlaw87 0 Napisano 14 Kwiecień 2009 http://www.ps3site.pl/forum/index.php?show...0&start=840 - poszukanie odpowiedniego tematu boli, co nie? przecież to nie to co pisałem , zapsucie mojego routera to inna sprawa, musze kupic nowy ,pytałem coś w styly przejściówki na mój kabel do neta ,co nie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 14 Kwiecień 2009 (edytowane) Do PS3 wchodzi kabelek RJ45. Jeśli masz inny np. RJ25 to musisz mieć odpowiednią przejściówkę. Inna jest RJ45->RJ25 albo RJ45->RJ14. Nie chodzi tutaj o rozmiar końcówki, ale o liczbę "pin'ów" w końcówce. Prawdopodobnie masz złą przejściówkę i dlatego PS3 nie widzi sygnału. Chociaż oczywiście mogę się mylić w tej kwestii. Edytowane 14 Kwiecień 2009 przez SonnyTRK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
outlaw87 0 Napisano 14 Kwiecień 2009 Do PS3 wchodzi kabelek RJ45. Jeśli masz inny np. RJ25 to musisz mieć odpowiednią przejściówkę. Inna jest RJ45->RJ25 albo RJ45->RJ14. Nie chodzi tutaj o rozmiar końcówki, ale o liczbę "pin'ów" w końcówce. Prawdopodobnie masz złą przejściówkę i dlatego PS3 nie widzi sygnału. Chociaż oczywiście mogę się mylić w tej kwestii. dzięki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 17 Kwiecień 2009 A tu nie chodzi przypadkiem o telefoniczna RJ-11? Jezeli taka wsadziles do konsoli to nie zdziw sie jezeli bedziesz mial uszkodzony port ethernet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach