Barti17 3 Napisano 14 Kwiecień 2009 I co ja mam z tym fantem zrobić? :tongue: Nie mogę grać w żadne FPS'y jedynie w FIFĘ, ale bardzo słabo (tak słabo, że czasem dostaję od młodszej siorki :blink: ). Muszę trzymać ten gips jeszcze przez 10 dni. Co za koszmar! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchar95 0 Napisano 14 Kwiecień 2009 Utnij rękę - wstaw protezę. :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczawiu 0 Napisano 14 Kwiecień 2009 A spytam co mi tam.Skad taka kontuzja?Czyzbys dal sie poniesc zbytnio podczas gry? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 14 Kwiecień 2009 No cóż, mówi się trudno. 10 dni to i tak nie jest wcale dużo, gorzej jakbyś miał tego palca złamanego i 2 miechy byś musiał latac z gipsem. BTW. Nie żebym coś do ciebie miał, bo widzę, ze jesteś tu nowy, ale po co zakładasz temat o wybitym palcu? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 14 Kwiecień 2009 hehe tez mialem kiedys palca zwwichnietego i reke za lokkiec az po nadgarstek....z malym palcem ale to byla lewa dlon...a kciuk moj byl 'wolny' i mial praktycznie nieograniczony ruch a ze jakos nie uzywa sie innych palcow procz kciuka w graniu to mialem lajcik (^^_) dalo sie grac we wszystkie gry ,pamietam wtedy assassina meczylem. A Tobie poprostu radze troche przerwy od konsoli bo innego wyjscia nie ma , no chyba ze jakis nowy sposob grania wymyslisz 'pad do gory nogami'? POZDRAWIAM oraz szybkiego powrotu do zdrowia zycze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 15 Kwiecień 2009 Spróbuj sterować z pomocą siły umysłu :P A tak na poważnie : Może to dobry czas aby zrobić sobie przerwę od grania :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Accoun 0 Napisano 15 Kwiecień 2009 Zacznij grać w Guitar Hero na basie i "szarp struny" jak na prawdziwym (palcami od dołu)... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barti17 3 Napisano 15 Kwiecień 2009 Do szczawiu: Tak dokładnie to wybiłem palec na rowerze :tongue: Do michciu237: Założyłem ten temat po to aby każdy wypowiedział się o swoich doświadczeniach z gipsem itp. Do dobik: THX :biggrin: Do Accoun: Niestety nie mam Guitar Hero na PS3 :confused: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach