Skocz do zawartości
Barti17

Co mam zrobić - HELP

Rekomendowane odpowiedzi

b568adab8793757emed.jpg

I co ja mam z tym fantem zrobić?  :tongue: Nie mogę grać w żadne FPS'y jedynie w FIFĘ, ale bardzo słabo (tak słabo, że czasem dostaję od młodszej siorki  :blink: ). Muszę trzymać ten gips jeszcze przez 10 dni. Co za koszmar!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A spytam co mi tam.Skad taka kontuzja?Czyzbys dal sie poniesc zbytnio podczas gry? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, mówi się trudno. 10 dni to i tak nie jest wcale dużo, gorzej jakbyś miał tego palca złamanego i 2 miechy byś musiał latac z gipsem.

BTW. Nie żebym coś do ciebie miał, bo widzę, ze jesteś tu nowy, ale po co zakładasz temat o wybitym palcu? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe tez mialem kiedys palca zwwichnietego i reke za lokkiec az po nadgarstek....z malym palcem ale to byla lewa dlon...a kciuk moj byl 'wolny' i mial praktycznie nieograniczony ruch a ze jakos nie uzywa sie innych palcow procz kciuka w graniu to mialem lajcik (^^_) dalo sie grac we wszystkie gry ,pamietam wtedy assassina meczylem. A Tobie poprostu radze troche przerwy od konsoli bo innego wyjscia nie ma , no chyba ze jakis nowy sposob grania wymyslisz 'pad do gory nogami'?

POZDRAWIAM oraz szybkiego powrotu do zdrowia zycze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj sterować z pomocą siły umysłu :P A tak na poważnie : Może to dobry czas aby zrobić sobie przerwę od grania :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacznij grać w Guitar Hero na basie i "szarp struny" jak na prawdziwym (palcami od dołu)... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do szczawiu: Tak dokładnie to wybiłem palec na rowerze  :tongue:

Do michciu237: Założyłem ten temat po to aby każdy wypowiedział się o swoich doświadczeniach z gipsem itp.

Do dobik: THX  :biggrin:

Do Accoun: Niestety nie mam Guitar Hero na PS3  :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi