spider 3 Napisano 20 Luty 2007 http://gry.o2.pl/publicystyka_special/?co=pokaz&id=60 Ładna reklama PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 20 Luty 2007 Ciekawie, ciekawie - szczególnie screenshoty dołączone do arta ;) Reszta to marketingowy bełkot :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spider 3 Napisano 20 Luty 2007 to prawda, że bełkot, sam taki bełkot serwuję klientom ;) Zresztą co innego koleś mógł powiedzieć. Nie może przecież mówić o wadach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 20 Luty 2007 Co prawda, to prawda :) Długo by nie popracował, jakby mówił inaczej niż w samych superlatywach. Swoją drogą, poza wysoką ceną i archaicznym kontrolerem ( bez opcji wibracji - skandal ;) ) wad w PS3 nie widzę, ale to zapewne wyjdzie w praniu. My point - do premiery zostało 33 dni :) Niedługo na ps3site zamieścimy obszerną relację z naszych polowań jak również recenzję ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Luty 2007 No jemu płacą za wychwalanie PS3. Mi nikt nie płaci i tak ją chwalę :) Oczywiście bez zbytniego fanboizmu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spider 3 Napisano 20 Luty 2007 Cena jest europejska, także nie wymaga komentarza. Ceny TV działające w full HD też nie wymagają komentarzy. W każdym razie brak wibracji mnie nie martwi. Była dla mnie taka sztuczna, mechaniczna, ale wiadomo, to tylko moje upodobania. W każdym razie cena mnie nie odstraszyła. Mój brat w Niemczech kupił PS2 za 400 euro i to nie było tuż po premierze. Jestem przekonany do PS3 i już nic nie jest w stanie zmienić mojego przekonania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach