Duszol_PL 138 Napisano 1 Maj 2009 Gra ktoś może w tą grę na PC? Gra nie ma dużych wymagań, zajmuje około 100Mb, posiada kolorową grafikę i składa się głównie z "minigierek". Za kilka miesięcy ma trafić na naszą konsolkę. Strona gry http://www.freerealms.com- można tu zrobić konto, postać i pobrać grę. Chętnie dodam kogoś grającego do znajomych, bo samemu trochę głupio się gra. Zapraszam do gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 2 Maj 2009 Ja właśnie zaczynam grać. Jak mnie wciągnie to może pogram dłużej. Możesz dodać mnie do znajomych, mój nick w grze to Michael Fireblade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 2 Maj 2009 To jest nick z czatu, a w grze są 2 nicki. Ja mam bodajże "Artur". :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 2 Maj 2009 To był tymczasowy nick bo musiałem czekać za akceptacją. Teraz mam: Emsi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach