Doug 2 Napisano 2 Maj 2009 Tak jak w temacie. Słuchawki będą służyć głownie do słuchania muzyki oraz podepnę je także pod PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 7 Maj 2009 Tak jak w temacie. Słuchawki będą służyć głownie do słuchania muzyki oraz podepnę je także pod PS3. Sa spoko, ale ja bym na twoim miejscu dolozyl/dozbieral i kupil lepszy model. Te sa takie najprostsze i niezbyt wygodne. Jesli chodzi o dzwiek to daja rade, ale jesli naprawde lubisz sluchac muzy i miec dobry dzwiek to jednak polecam jakis lepszy model. Ja mam w domu Sennheisery HD205 i HD-215 i bardzo polecam te drugie, choc sa sporo drozsze od HD202. Za to duze, mega wygodne i jakosc dzwieku jest naprawde rewelacyjna. Wykonanie tez. Kupilem je co prawda do gramofonow, ale coraz czesciej podkradam je sobie do grania na PS3 czy nawet do ipoda w trasie. Bardzo dobrze wygluszaja otoczenie. No i w zimie cieplo w uszy :). HD205 tez bardzo dobre, ale jak masz duzy leb to moga byc przyciasnawe. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach