1nub 0 Napisano 3 Maj 2009 Jak wrzucić na pendrive filmy zdjęcia, filmy, muzyke? Muszę utworzyć jakieś katalogi? I mam jeszcze jedno pytanie: Dlaczego gdy podłącze do konsoli przez usb wymienny dysk twardy konsola go nie widzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 3 Maj 2009 1nub napisał: I mam jeszcze jedno pytanie: Dlaczego gdy podłącze do konsoli przez usb wymienny dysk twardy konsola go nie widzi? Ehh..... trójkąt>display all. Co do pierwszego pytania to nie wiem o co Ci chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1nub 0 Napisano 3 Maj 2009 chodzi o to aby podłączając pendrivea do konsoli widział zdjęcia, muzyke itd ktore skopiuje z pc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 3 Maj 2009 Jak wyżej. Podłączasz pendrive, potem najeżdżając na niego dajesz trójkąt i display all. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1nub 0 Napisano 3 Maj 2009 ok, ale co do dysku to go w ogole nie widzi konsola. W zakladce Photo, Music itd nic nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 3 Maj 2009 Bo musi byc sformatowany w systemie FAT32, a nie NTFS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
berserk 1 Napisano 3 Maj 2009 Witam pewnie chodzi o to że na pendrive system plików musi być w FAT 32 gdyż w NTFS konsola nie rozpozna pendrive A jeśli chcesz żeby konsola bezpośrednio rozpoznała pliki z pendrive nie wciskając "trójkata" na padzie w ikone Display All To przed wrczuceniem plików Musisz utworzyć odpowiednio foldery na pendrive z DUŻYCH liter i tak VIDEO dla filmów PICTURE do zdjęć MUSIC do muzyki Mam nadzieje że jasno to wytłumaczyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1nub 0 Napisano 4 Maj 2009 Dzieki za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duvel 3 Napisano 4 Maj 2009 Cytat Jak wrzucić na pendrive filmy zdjęcia, filmy, muzyke? Muszę utworzyć jakieś katalogi? Filmy: PS3 > MOVIES > Tu umieszczasz film Muzyka: PS3 > MUSIC > Tu umieszczasz muzykę Zdjęcia: PS3 > PICTURES > Tu umieszczasz zdjęcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vuko Drakkainen 7 Napisano 4 Maj 2009 berserk napisał: Witam pewnie chodzi o to że na pendrive system plików musi być w FAT 32 gdyż w NTFS konsola nie rozpozna pendrive A jeśli chcesz żeby konsola bezpośrednio rozpoznała pliki z pendrive nie wciskając "trójkata" na padzie w ikone Display All To przed wrczuceniem plików Musisz utworzyć odpowiednio foldery na pendrive z DUŻYCH liter i tak VIDEO dla filmów PICTURE do zdjęć MUSIC do muzyki Mam nadzieje że jasno to wytłumaczyłem Wprawdzie nie ja zadawałem pytanie, ale pomogłeś też mi, więc - dzięki :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach