Skocz do zawartości
koti74

Newbee prosi o pomoc - Co kupić i gdzie, pomozcie pleez...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam wszystkich serdecznie, jestem tutaj nowy :)

W koncu sie zebralem i chce zakupić PS3 - mam kilka pytań :

- Czy w tej chwili PS3 obsluguje jakies gry PS2 ? Przypuszczam ze upgrade/zmiana firmware'u moze tutaj być pomocny ?

- Gdzie najtaniej kupić playaka 3 + 2 pady + kilka gier ? (nie wiem czy są rozne pady czy tylko jeden rodzaj oraz nie wiem czy mam wziac wersje 40GB czy 80GB ?)

- Jakie gry polecacie ? (powiedzmy 5 sztuk najbardziej kozackich, wypasionych wytułów przy ktorych szczeka ma mi opaść na plażmie HD i dziwkeu 5.1)

- PS3 bedzie podłączone do plazmy pioneera HD 43" po HDMI oraz do przyzwoitego zestawu 5.1 przez wysoki model wzmacniacza pionka (pewnie po SPDIF jak jest w PS3 (tutaj nie mam pytań, chyba ze macie jakies hinty?)

bede bardz owdzieczny za info, pozdrowka :)

Edytowane przez koti74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
- Czy w tej chwili PS3 obsluguje jakies gry PS2 ? Przypuszczam ze upgrade/zmiana firmware'u moze tutaj być pomocny ?

- Gdzie najtaniej kupić playaka 3 + 2 pady + kilka gier ? (nie wiem czy są rozne pady czy tylko jeden rodzaj oraz nie wiem czy mam wziac wersje 40GB czy 80GB ?)

- Jakie gry polecacie ? (powiedzmy 5 sztuk najbardziej kozackich, wypasionych wytułów przy ktorych szczeka ma mi opaść na plażmie HD i dziwkeu 5.1)

- PS3 bedzie podłączone do plazmy pioneera HD 43" po HDMI oraz do przyzwoitego zestawu 5.1 przez wysoki model wzmacniacza pionka (pewnie po SPDIF jak jest w PS3 (tutaj nie mam pytań, chyba ze macie jakies hinty?)

1. Witam na forum ;)

2. Tylko stare wersje 60 GB. Takiej już nowej w sklepach i na allegro nie znajdziesz.

3. Killzone 2, Metal Gear Solid 4, Uncharted (stare, ale jare), Motorstorm: Pacific Rift, FIFA 2009 (ale wiesz, to wszystko sprawa indywidualna ;) )

4. -

pozdrawiam ;)

EDIT: 100 post (choć właściwie 763 ;p) na moje urodziny, heh ;)

Edytowane przez bolek2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam wszystkich serdecznie, jestem tutaj nowy :)

W koncu sie zebralem i chce zakupić PS3 - mam kilka pytań :

bede bardz owdzieczny za info, pozdrowka :)

1. można za to kupowac niektore tytuły z psx na pss

2.ja kupowałem za 1280 z jednym padem na psxextreme

3 polecam gta IV ,LITTLE big planet , killzone NIE polecam ;] , bioshock , Cod:waw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.