Gość dragon85pl Napisano 23 Luty 2007 Mam pytanko czym jest zasilany pad ? tz czy tam sa jakies AA , AAA ? czy jakieś inne ogniwo ... ? bo niemoge sie tego info doczytać :( bo niejestem przekonany do "zintegrowanych" ladowarek .. mam logitech mx900 i "matka" laduje mi baterie tylko do 1/5 = psuła ogniwa . a przy okazji jak wyglonda ten proces ładowania ??? :] przez złoncze mini usb czy co to ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spider 3 Napisano 23 Luty 2007 gdzieś czytałem, że w tych padach są akumulatorki, których się nie wymienia. Sony podobno ma za darmo wymieniać pady ze zużytymi akumulatorkami. Ale to tekst z jakiejś stronki bo ktoś zadał pytanie co zrobić z takim padem (wyrzucać nie wolno). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 23 Luty 2007 [joke] Ciekawe, czy będą tak samo wybuchać jak ich baterie do laptopów ;) [/joke] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Luty 2007 [joke] Ciekawe, czy będą tak samo wybuchać jak ich baterie do laptopów ;) [/joke] na szczescie sa male wiec nie groza uszkodzeniem ciała ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dragon85pl Napisano 23 Luty 2007 heh to troche niefajnie :( a właśnie bardzo ... jestem z wioski ... wiec specjalnie bede musial jechac do miasta aby "utylizować " pada .. a pozniej czekac do 30 dni roboczych na nowego :((((( add. chodząc po necie znalazłem takie cosik morze jeszcze jakaś nakładka z wibracja ;) co sie przyczepia pod pad .. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach