miłosz 0 Napisano 13 Maj 2009 Mój problem polega na tym że padł mi laser w ps3 60g oddałem wieć konsole do autoryzowanego serwisu w bydgoszczy i tera jest problem gdyż czekaja aż serwis ps3 z warszawy wynajdzie laser jusz 2 miechy czekam co radzićie kupic nową ps3 czy liczyć że wkoncu laser sie znajdzie bo ciągle szłysze że mam byc ćierpliwy że to stary model lasera itp sory za wszelkie błendy pisane z psp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duvel 3 Napisano 13 Maj 2009 Ubiegaj się o swoje. Jeżeli oddałeś w ramach gwarancji to ubiegaj się o swoje, albo niech wymieniają ci na nową konsolę. PS3 60 GB pod względem struktury "narządów" drugich nie różni się pod żadnym względem z innymi wersjami konsol. Nie słuchaj tych głupot. Wymiana nie polega przecież na czymś bardzo czasochłonnym. Ot 10 - 15 minut roboty (nawet mniej dla wprawnego serwisanta). Gdybym był na twoim miejscu opier*olił bym ich. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miłosz 0 Napisano 13 Maj 2009 Ubiegaj się o swoje.Jeżeli oddałeś w ramach gwarancji to ubiegaj się o swoje, albo niech wymieniają ci na nową konsolę. PS3 60 GB pod względem struktury "narządów" drugich nie różni się pod żadnym względem z innymi wersjami konsol. Nie słuchaj tych głupot. Wymiana nie polega przecież na czymś bardzo czasochłonnym. Ot 10 - 15 minut roboty (nawet mniej dla wprawnego serwisanta). Gdybym był na twoim miejscu opier*olił bym ich. Pozdrawiam niestety jusz nie jest na gwarancji naprawa ma kosztowac 550 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 13 Maj 2009 niestety jusz nie jest na gwarancji naprawa ma kosztowac 550 Nie lepiej kupić Xboxa? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miłosz 0 Napisano 13 Maj 2009 Nie lepiej kupić Xboxa? :) wole ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shearerr 0 Napisano 14 Maj 2009 wole ps3 stary lepiej kup sobie laser do ps3 sam np. z ebay.com i zamontuj bo instrukcje juz tam masz gratis i wszystko pokazane jest jak to zrobic! masz kilka roznych wersji lasrow i tylko musisz wybrac odpowiedni ale wszystkie sa podpisane czy do wersji 20 gb czy np. 60gb takze nie ma zadnych problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 14 Maj 2009 albo zadzwoń do jakiegoś serwisu przerabiającego PS2 - niewykluczone, że tam też oferują jakieś naprawy PS3 - tym bardziej, że napęd wydaje isę jedną z bardziej standardowych rzeczy do wymiany. Na pewno wyjdzie taniej i szybciej, bo im zależy na kliencie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miłosz 0 Napisano 23 Maj 2009 zrobiłem tak jak radził ThemMchal i w ciągu kilku tygodni bendą miał zrobioną konsole dzięki wileki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joker77 0 Napisano 30 Maj 2009 Moja 60GB padł w grudniu, zamówiłem w robsonie (niecałe 300zł) i samemu wymieniłem (30min po obejrzeniu filmiku na youtubie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duvel 3 Napisano 30 Maj 2009 I działa ? Prawie jak mcgyver ... ;) Kupiłeś cały napęd czy tylko najważniejszą głowicę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miłosz 0 Napisano 31 Maj 2009 ja zrobiłem tak że kupiłem lasr w robsonie zaniosłem do serwisu i wkońću ps3 wrućiła do żywych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duvel 3 Napisano 1 Czerwiec 2009 Cieszę się. To teraz, możesz zajrzeć do słownika ortograficznego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joker77 0 Napisano 1 Czerwiec 2009 I działa ?Prawie jak mcgyver ... ;) Kupiłeś cały napęd czy tylko najważniejszą głowicę ? Kupuje się cały moduł, wystarczy odłączyć jedną taśmę i jedną śrubkę i cała wymiana gotowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duvel 3 Napisano 3 Czerwiec 2009 Ehh ... Ale można także wymienić głowice lasera ... Taniej wyjdzie, tyle, że więcej grzebania .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor___ 0 Napisano 3 Czerwiec 2009 Wymiana wbrew pozorom nie jest trudna ( sam wymieniam kilkanascie dzienie) tylko z kad masz pewnosc ze chodzi o laser? naped nie czyta zadnych plyt czy sa rozne obiawy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach