chrizz 0 Napisano 20 Maj 2009 Mam drobne pytanko . Czy da się jakoś skopiować zablokowane save game ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 20 Maj 2009 Mam drobne pytanko . Czy da się jakoś skopiować zablokowane save game ?? eee a czemu jest zablokowane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrizz 0 Napisano 20 Maj 2009 Nie wiem czemu ale jest tak (jak wezmiesz informacje o save to tam pisze LOCK). W niektórych nie ma jest kreska a w niektórych jest coś napisane że nie można kopiować. Jak masz nfs undercover albo resident evil 5 to możesz sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 20 Maj 2009 Jak na razie nie ma możliwości skopiowania save'a , który przed tym kopiowaniem jest zabezpieczony przez producenta gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrizz 0 Napisano 20 Maj 2009 I o taką odpowiedz czekałem jasno i na temat. Podziękował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 20 Maj 2009 Jedynie backup calego dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neboo 0 Napisano 1 Grudzień 2009 Witam, słyszałem że jest już możliwość kopiowania save ze stanem gry resident evil 5. Miałbym prośbę jeśli mógłby ktoś z użytkowników przesłać mi taki save z gry (save z ukończonej gry) byłbym bardzo wdzięczny. mój adres mailowy: neboo@o2.pl serdecznie dziękuję i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach