cichy123 0 Napisano 14 Czerwiec 2009 Witam ile warta jest moja konsola Ps3 Uzywana kupiona w styczniu tego roku + w bardzo dobrym stanie kierownica LogitechG25 z stojakiem Whell stand pro + 2 pady 5 gier , Kabel hdmi ?? Prosze o ceny bo wiem na pewno ze ponad 2000 zł interesuje mnie dokładniejsza cena Prosił bym o podanie ceny mniej wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 14 Czerwiec 2009 (edytowane) Witam ile warta jest moja konsola Ps3 Uzywana kupiona w styczniu tego roku + w bardzo dobrym stanie kierownica LogitechG25 z stojakiem Whell stand pro + 2 pady 5 gier , Kabel hdmi ?? Prosze o ceny bo wiem na pewno ze ponad 2000 zł interesuje mnie dokładniejsza cena Prosił bym o podanie ceny mniej wiecej jaka wersja konsoli, jakie gry, jakie pady, jak z gwarancją? osobiście sprzedawałbym osobno kierke i konsolę +2k to za dużo jak dla mnie (wolałbym zamiast tej kierownicy kupić PS3 60gb i 20 gier), ludzie narzekają na cenę ps3 i wszystkie dodatki powinny maskować jej wygórowanie a nie jeszcze podnosić Edytowane 14 Czerwiec 2009 przez patyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy123 0 Napisano 14 Czerwiec 2009 Pady Orginalne Sixas DualShock , Konsolka 80 gb Gwarancja jest :) , Gry Euro 2008 , Gta 4 , Def Jam Icon ,Pacific Rift Motor Storm ,Grand Truismo 5 Proluge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 14 Czerwiec 2009 A nie możesz sam na Allegro spojrzeć co i ile kosztuje? Tylko my to mamy zrobić za ciebie? Nie kapuje tu czegoś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 14 Czerwiec 2009 A nie możesz sam na Allegro spojrzeć co i ile kosztuje? Tylko my to mamy zrobić za ciebie? Nie kapuje tu czegoś. że niby za dobry jestem? :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 14 Czerwiec 2009 że niby za dobry jestem? :whistling: Ja tu mam znacznie więcej roboty :whistling: Moja cena za ten zestaw: - 1500 jak chcesz szybko sprzedać - 2000 jak chcesz wyjść na swoje P.S Te gry w zestawie są nic nie warte. Aż wstyd w ogóle je liczyć (no max 100 za all). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 15 Czerwiec 2009 1600 zł i sprzedasz szybko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy123 0 Napisano 29 Czerwiec 2009 ej 1000 zł za sama kierownice dałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazgan 2 Napisano 1 Lipiec 2009 1 k za kierownice 0.0 ? to wez ją osobno sprzedaj za np 800 zł. A w ogole to jak mozna sprzedawac czarnulke!!! ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 13 Lipiec 2009 1 k za kierownice 0.0 ? to wez ją osobno sprzedaj za np 800 zł. A w ogole to jak mozna sprzedawac czarnulke!!! ?? Widzisz niektórzy są bez_litośni :) 2000 za nią (jeśli jak mówisz za samą kierownice dałeś 1000). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach