cichy123 0 Napisano 14 Czerwiec 2009 Witam ile warta jest moja konsola Ps3 Uzywana kupiona w styczniu tego roku + w bardzo dobrym stanie kierownica LogitechG25 z stojakiem Whell stand pro + 2 pady 5 gier , Kabel hdmi ?? Prosze o ceny bo wiem na pewno ze ponad 2000 zł interesuje mnie dokładniejsza cena Prosił bym o podanie ceny mniej wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 14 Czerwiec 2009 (edytowane) cichy123 napisał: Witam ile warta jest moja konsola Ps3 Uzywana kupiona w styczniu tego roku + w bardzo dobrym stanie kierownica LogitechG25 z stojakiem Whell stand pro + 2 pady 5 gier , Kabel hdmi ?? Prosze o ceny bo wiem na pewno ze ponad 2000 zł interesuje mnie dokładniejsza cena Prosił bym o podanie ceny mniej wiecej jaka wersja konsoli, jakie gry, jakie pady, jak z gwarancją? osobiście sprzedawałbym osobno kierke i konsolę +2k to za dużo jak dla mnie (wolałbym zamiast tej kierownicy kupić PS3 60gb i 20 gier), ludzie narzekają na cenę ps3 i wszystkie dodatki powinny maskować jej wygórowanie a nie jeszcze podnosić Edytowane 14 Czerwiec 2009 przez patyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy123 0 Napisano 14 Czerwiec 2009 Pady Orginalne Sixas DualShock , Konsolka 80 gb Gwarancja jest :) , Gry Euro 2008 , Gta 4 , Def Jam Icon ,Pacific Rift Motor Storm ,Grand Truismo 5 Proluge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 14 Czerwiec 2009 A nie możesz sam na Allegro spojrzeć co i ile kosztuje? Tylko my to mamy zrobić za ciebie? Nie kapuje tu czegoś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 14 Czerwiec 2009 kill napisał: A nie możesz sam na Allegro spojrzeć co i ile kosztuje? Tylko my to mamy zrobić za ciebie? Nie kapuje tu czegoś. że niby za dobry jestem? :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 14 Czerwiec 2009 patyk napisał: że niby za dobry jestem? :whistling: Ja tu mam znacznie więcej roboty :whistling: Moja cena za ten zestaw: - 1500 jak chcesz szybko sprzedać - 2000 jak chcesz wyjść na swoje P.S Te gry w zestawie są nic nie warte. Aż wstyd w ogóle je liczyć (no max 100 za all). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 15 Czerwiec 2009 1600 zł i sprzedasz szybko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy123 0 Napisano 29 Czerwiec 2009 ej 1000 zł za sama kierownice dałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazgan 2 Napisano 1 Lipiec 2009 1 k za kierownice 0.0 ? to wez ją osobno sprzedaj za np 800 zł. A w ogole to jak mozna sprzedawac czarnulke!!! ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 13 Lipiec 2009 Bazgan napisał: 1 k za kierownice 0.0 ? to wez ją osobno sprzedaj za np 800 zł. A w ogole to jak mozna sprzedawac czarnulke!!! ?? Widzisz niektórzy są bez_litośni :) 2000 za nią (jeśli jak mówisz za samą kierownice dałeś 1000). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach