krzych29 0 Napisano 17 Czerwiec 2009 Znalazłem newsa że można podłączyć PSP i używać go jako pada po większego brata(PS3). Działa to również przy PC 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 17 Czerwiec 2009 To może byś dał chociaż link do tego newsa czy coś :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 17 Czerwiec 2009 A dotyczy to tylko PSP GO? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzych29 0 Napisano 17 Czerwiec 2009 moge dać link i nie chodzi tylko o GO lecz wszystkie psp ale chyba z M33 albo HEN itp. Link do poradnika http://forum.pspoland.pl/viewtopic.php?f=2&t=43813 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nxtfun 2 Napisano 17 Czerwiec 2009 Tak! Tego szukałem!!! Nie mogłem tego znaleźć a ty to zrobiłeś! Masz u mnie dużego plusa. Mam powód by przerobić swe psp fat ( :sweat: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzych29 0 Napisano 17 Czerwiec 2009 racja niby przerubka to piractwo ale daje tyle nowych możliwości o których sony marzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 17 Czerwiec 2009 krzych29 napisał: racja niby przerubka to piractwo ale daje tyle nowych możliwości o których sony marzy Nie masz racji. Przeróbka wiąże się z utratą gwarancji, a nie z piractwem. Jak wgrasz na konsole grę, której nie masz, wtedy jest piractwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GiMi84PL 0 Napisano 19 Czerwiec 2009 krzych29 napisał: racja niby przerubka to piractwo ale daje tyle nowych możliwości o których sony marzy ... o ktorych marza gracze. raczej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dmx 0 Napisano 21 Czerwiec 2009 Wcale nie tracisz gwarancji, ponieważ zmiana softu nie wiąże się z przeróbka hardwarowa. Po drugie z softu CFW można zawsze wrócić do oryginalnego. Tylko po co ? :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bebolek20 2 Napisano 20 Maj 2011 hej. To w końcu można podłączyć psp jako pad-a czy nie??? Jesli tak to czy mógłby ktoś to opisać krok po kroku??? Byłabym wdzięczna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach