PatrykJP19 5 Napisano 18 Czerwiec 2009 KLIK Raczej zostanę przy PS3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 18 Czerwiec 2009 KLIKRaczej zostanę przy PS3... Dokładnie. Po co motać z tym graniem z serwera. Gry od wielu, wielu lat wydawane są na nośnikach takich jak kasety, CD, DVD i w końcu BD. Jakoś nikt nie narzekał i nie narzeka do tej pory. Jedynymi osobami które mogą się z tego cieszyć będą chyba pecetowcy którzy nie posiadając konsoli będą mogli zagrać w tytuły które na ich blaszaku nie są dostępne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrykJP19 5 Napisano 18 Czerwiec 2009 Dokładnie. Po co motać z tym graniem z serwera. Gry od wielu, wielu lat wydawane są na nośnikach takich jak kasety, CD, DVD i w końcu BD. Jakoś nikt nie narzekał i nie narzeka do tej pory. Jedynymi osobami które mogą się z tego cieszyć będą chyba pecetowcy którzy nie posiadając konsoli będą mogli zagrać w tytuły które na ich blaszaku nie są dostępne... Albo osoby które maja PS3 i chcą zagrać w exy na Xbox 360 lub na odwrót. Chociaż pewnie kupienie konsoli wyszło by taniej, trzeba by miec szybkie lacze i zapewnie beda chcieli za to abonament. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doug 2 Napisano 23 Czerwiec 2009 Troszkę odkopię temat, ale nie wytrzymałem i muszę się wypowiedzieć na temat tego Live. Jak dla mnie projekt jest trochę nie do zrealizowania. Nie chodzi o to, że wróżę mu wszystkiego najgorszego, ale wiadomo, żeby zagrać w takiego Crysis'a na PC wartym przypuśćmy 400-600 zł potrzebny będzie bardzo dobry internet. A po co komu super internet w za przeproszeniem gównianym PC ? Ja sam osobiście mam 2MB od Neo i nie wyobrażałbym sobie gry w ww. Crysis'a na moim PC z 2005 roku ( P4, 1 GB - ogólnie złom :) ) Po drugie jak oni sobie wyobrażają utrzymywanie serwerów do gry ? Przecież jeśli owe cudo będzie działać dobrze, ludzie będą mówić o nim dobrze, to coraz więcej ludzi będzie chciało to kupić.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba_bb 1 Napisano 23 Czerwiec 2009 Świetny pomysł tylko dobrze że sami napisali że musisz mieć neta dobrego a tego w Polsce brakuje ;D. Pozdrawiam. PS. I tak wole PS'a <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach