AGArtha 786 Napisano 19 Czerwiec 2009 (edytowane) Wstajesz rano do szkoły, pracy... dobrze przywitać nowy dzień to połowa sukcesu :) Masz piosenkę, która nakręca Cię pozytywnie o poranku? Może dziś rano słuchałaś/łeś muzy, która towarzyszyła Ci w myślach cały dzień? Budzimy z uśmiechem... Podlinkowane propozycję - bardzo mile widziane:) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Moją piosenką, której słuchałam zawsze rano wstając do szkoły (czasy liceum) był kawałek: Outkast - Rosa Parks - Nakręcał mnie bardzo pozytywnie :) Na studiach ogólnie mało spałam ;) i najczęściej poranna dawka muzyki była losowa - z TV Teraz do pracy budzi mnie: DJ TIESTO - ALONE IN THE DARK Edytowane 19 Czerwiec 2009 przez AGArtha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 19 Czerwiec 2009 A to moja ulubiona nutka o poranku: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 19 Czerwiec 2009 Wszystko fajnie ale poranna piosenka to TA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Accoun 0 Napisano 19 Czerwiec 2009 (edytowane) Metallica - Creeping Death Mam ustawiony ten kawałek jako dźwięk budzika w komórce i teraz budzi mnie jeden z najlepszych utworów świata... :thumbsup: Edytowane 19 Czerwiec 2009 przez Accoun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 20 Czerwiec 2009 (edytowane) Martina Topley Bird - Carnies / Baby Blue / Phoenix / SANDPAPER KISSES (doskonałe zaczynając od nazwy a koncząc na nutkach :)) Miało nakręcać pozytywnie, ja jednak preferuje melancholie :wub: Edytowane 20 Czerwiec 2009 przez patyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 20 Czerwiec 2009 Budka Suflera "Znowu w życiu mi nie wyszło" od razu banan na twarzy pojawia się . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 20 Czerwiec 2009 Mnie nic nie nakręca do życia tak jak DnB na full głośniki, słuchawki. A ostatnio z nie DnBsowych kawałków to ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 27 Czerwiec 2009 Slayer - Disciple a najbardziej ten moment co zaczyna się gdzieś w okolicach 1:58. AAAAAAAAAAAAAAA i dzień pełen energii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 27 Lipiec 2009 Mnie nic nie nakręca do życia tak jak DnB na full głośniki, słuchawki. A ostatnio z nie DnBsowych kawałków to ;) O tak! Ten kawałek faktycznie jest super :) Chyba muszę ustawić go na pobudkę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wax 0 Napisano 27 Lipiec 2009 Ice Cube-It was a good day :) Na koniec dnia też może być :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wach 1 Napisano 29 Lipiec 2009 A mnie zawsze budzi "OPEN YOUR MIND" w wykonaniu Chiisana Hane Hirogete. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krisvandyk 0 Napisano 7 Wrzesień 2009 Zobaczcie tą : Lonely day Oczywiście polecam FILM! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczawiu 0 Napisano 9 Wrzesień 2009 Na dobry poczatek tygodnia :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King Nothing 0 Napisano 16 Luty 2010 Metallica - Broken, Beat & Scarred! You rise, you fall, you're down then you rise again What don't kill you make you more strong!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LethalDoze 9 Napisano 16 Luty 2010 http://www.youtube.com/watch?v=UQLhpBw6aJc Jedna z kilku ulubionych piosenek na poranek, piosenka o Interze śpiewana przez piłkarzy Interu :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 16 Luty 2010 Slayer - "Postmortem". Trzeci telefon i ciągle ten sam budzik. Umarłego obudzi! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luq 0 Napisano 16 Luty 2010 Widze kolega wyżej wie co dobre :D u mnie Slayer - Angel Of Death Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarknesAngelPL 0 Napisano 16 Luty 2010 Jak dla ,mnie to będzie Bezimienni-lustro i od razu piękniejszy jest dzień :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mczuba 0 Napisano 16 Luty 2010 (edytowane) Babylon Zoo-"Animal Army" ( )albo (od niedawna) Oasis-"Supersonic" ( ) :ok: Edytowane 16 Luty 2010 przez mczuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach