delta3 35 Napisano 23 Marzec 2011 Gdzie snoop gra? :D W Londynie 15 lipca. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klera 18 Napisano 25 Marzec 2011 W Londynie 15 lipca. ;) Łee myślałem ze w Polsce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 12 Kwiecień 2011 w sobotę na koncert GrubSon o godz 19 w Kielcach gra :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Maj 2011 Wczorajsze biletowe zakupki: Open'er 30VI-03VII 370 zł Gdynia TOPtrendy 03VI i 05VI po 50 zł Sopot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekINT 39 Napisano 8 Maj 2011 Ja zazwyczaj jeżdżę na koncerty hip-hop'owe. Ostatnimi czasy O.S.T.R, HiFi Banda, Hemp Gru, Eldo, Małpa. W czerwcu szykuje się bardzo dobry koncert Peji w Lublinie i nie mogę tego wydarzenia przepuścić. 17 maja również na jednej scenie zagości HiFi, VNM, Pokój Z Widokiem Na Wojnę, Zarys Zdarzeń i bileciki tylko 15zł, a może być naprawdę ciekawie :) W tym roku planuję wybrać się również na Hip-Hop Kemp (spełnienie moich marzeń). No i oczywiście mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości ktoś z Was będzie pojawiał się na moich koncertach hehe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 28 Styczeń 2012 Wybiera się ktoś na Sonisphere Festival 10 maja na Bemowskim Lotnisku? Wiadomo że będzie Metallica! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 29 Styczeń 2012 Ciekaw jestem czy ktoś wybiera się na Trance Xplosion do Poznania 18 lutego... Są tu maniacy muzy elektronicznej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziron 4 Napisano 6 Luty 2012 Zna ktoś jakąś dobrą stronkę z której będę wiedział na bieżąco jakie koncerty hip-hopowe szykują się w kraju? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 10 Luty 2012 Właśnie kupiłem bilecik na Metę - 308 za Golden Circle to taniocha. Myślałem, że będą powyżej 400. Mała dygresja. Po ch** w tym pojeb**** kraju wybudowano wielkie stadiony? Robią koncert na lotnisku i każą ludziom płacić za miejsca na drewnianych pseudo trybunach. Płyta a szczególnie oglądalność z niej, to parodia. A zapomniałem - przy budowie nie starczyło kasy na odpowiednie zabezpieczenia (???). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Saimoz 72 Napisano 13 Luty 2012 Po ch** w tym pojeb**** kraju wybudowano wielkie stadiony? po to by grano na nich mecze pilkarskie ..... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 9 Maj 2012 jutro 10 a więc METALLICA!!! i BLACK LABEL SOCIETY YEEEEEEEEEE! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 11 Maj 2012 Jak wrażenia z koncertu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 11 Maj 2012 ;) Była jazda... Snake Pit zdobyłem fartem i mogłem sie bawić na całego 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 12 Maj 2012 Koncert MIAZGA! Mój już chyba 11 koncert Mety i za każdym razem jest jeszcze lepiej! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 12 Maj 2012 Koncert był naprawdę genialny. Niezły zestaw zgarnąłeś kolego :D Ja niestety tylko na płytę miałem bilet, ale przynajmniej przeżyłem zajebiste pogo na Hunterze i Acid Drinkersach. Btw. widział ktoś gdzieś na internecie zdjęcia/filmy z pogo z ich występów? Chyba pół internetu przeszukałem i nigdzie nic nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 18 Maj 2012 (edytowane) dzicz!! lubię to!! nie tam jakieś "metaliki" :Pdla mnie niezapomniany spęd jak kapela kumpla kończyła działalność ja pieredziele ale się wszyscy zniszczyliśmy wtedy co widać zresztą... Polecam zobaczyć całość :P Edytowane 18 Maj 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 18 Maj 2012 (edytowane) jeżeli się nie obawiasz zapraszam na najlepszą imprezę coroczną w naszym kraju http://www.diyfest.s....org/index2.php najważniejsze że w tym roku do 3city zjedzie ogień czyli: 100% hc z przesłaniem wprost z częstochowy ;) Edytowane 18 Maj 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 18 Maj 2012 Zdjęcia z Warszawy z oficjalnej strony. http://www.metallica...saw-gallery.asp Też bym chciał żeby mi Kirk podpisał mój winyl "MoP"... :ermm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 18 Czerwiec 2012 (edytowane) aktualizuje: yebać metal festy -------- rege czill spendy -------- brudstoki -------- erę techno i dabstep -------- hiv hopy niby nie dla kasy -------- jakieś wielkie niby alternatywne spendy typu coke czy inny hajneken już niedługo jedyna prawdziwa impeza dla truł maderfakersów!! http://www.diyfest.s....php?op=zespoly zagrają między innymi moi koledzy z podwórka czyli: wpadać i nie pitolić !!!!!!!! parę klipów z tamtego roku: już nawet nie pamiętam od ilu lat się co roku tam pojawiam :D Edytowane 18 Czerwiec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Sierpień 2012 Zakupiłem bileciki na Sopot Festival - 50 lecie zespołu Beatles (m.in De Mono, Perfect, Kombii,...) Ale i tak głownie interesuje mnie jak prezentuje się Opera Leśna po liftingu :) Trochę remont im się przedłużył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 7 Sierpień 2012 Już 22 tego miesiąca odbędzie się kolejny zacny koncert w klubie muzycznym ucho. Serdecznie zapraszam! oj będzie się działo!!!! dokładne info na stronie klubu: http://www.ucho.com.pl/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 8 Sierpień 2012 Po szatanach, metalikach, slejerach i innych diabelstwach czas zaliczyć jeden lżejszy kocnert, wybieram sie na Coldplay do Warszawy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 8 Sierpień 2012 (edytowane) koldplej - fuj już cie nie lubie :P jeszcze powiedz że jara cie oasis :P Edytowane 8 Sierpień 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 8 Sierpień 2012 nie no bez przesady ;) tylko Coldplay z tego gatunku akceptuje ;) Nie jest taki straszny, są gorsze zespoły ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 16 Sierpień 2012 Miesiąc temu byłem na pierwszym koncercie w życiu, był to koncert Rise Against w Warszawie(Rock in Summer). Przed koncertem miałem wielkie obawy czy na żywo będą tak dobrzy jak na płycie, ale gdy wyszli na scenę, nawet przez sekundę nie żałowałem że tam byłem.Muzyka super, atmosfera była zaje*ista. A był ktoś może na nim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach