macmf75 0 Napisano 11 Wrzesień 2007 wczoraj widziałem w MM taki rozgałęziacz HDMI, czy myslicie, ze to dobra rzecz czy jakosc sygnału moze sie pogorszyc, chcac podlaczyc dekoder cyfrowej telewizji plus PS3 przez taki rozgałęziacz a mając tylko jedno wejscie w TV? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 11 Wrzesień 2007 Uhhh uhhh... ile razy można tłumaczyć? Cyfrowy to cyfrowy - jakość nie ma prawa się pogorszyć. Kanał korekcji błędów w HDMI nie pozwoli, by nagle automagicznie 1 zmieniła się w 0 i vice versa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macmf75 0 Napisano 11 Wrzesień 2007 jak zwykle Arab sie wymadrza.... zadałem pytanie jako laik, poniewaz zobaczylem cos takiego w sklepie.. i chyba po to jest to forum, zeby moc zasiegnac porady? a nie dostac zjebke, tylko za to ze ktos nie jest tak madry jak arab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macmf75 0 Napisano 11 Wrzesień 2007 no ale został jeszcze decoder sat cyfrowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Wrzesień 2007 wczoraj widziałem w MM taki rozgałęziacz HDMI, czy myslicie, ze to dobra rzecz czy jakosc sygnału moze sie pogorszyc, chcac podlaczyc dekoder cyfrowej telewizji plus PS3 przez taki rozgałęziacz a mając tylko jedno wejscie w TV? Jesli dobrze zrozumialem to chcesz dwa zrodla podlaczyc do jednego wejscia. Na moj chlopski rozum nie ma takiej opcji by to dzialalo. Zapewne w druga dziala (1 zrodlo 2 odbiorniki) i tak jak mowi arab, sygnal nie ma prawa sie pogorszyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macmf75 0 Napisano 12 Wrzesień 2007 wybiore sie do MM i znajde to gowno i spisze nazwe i dane :) update - znalazłem [a href=http://www.joytech.net/1/products/ps3/13/126/HDMI-TriLink-Switcher.htm" target="_blank]http://www.joytech.net/1/products/ps3/13/1...nk-Switcher.htm[/a] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 12 Wrzesień 2007 Jak najbardziej zadziała, jak najbardziej nie będzie żadnej straty. Rozumiem, że to ta wersja z pilotem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macmf75 0 Napisano 12 Wrzesień 2007 nie widziałem, zadnego pilota :) ale wyglada identycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 12 Wrzesień 2007 Expand your digital connections with the HDMI TriLink™ from JOYTECH. Connect up to 3 HDMI compatible devices to 1 HDMI input on your TV or display. Ideal for use with PlayStation®3, DVD, or HD satellite and cable services, the HDMI TriLink™ features a Remote Control or Manual Selector Switch allowing you to navigate your HDMI source at a touch of a button. Supports HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection), HD resolutions of up to 1080p and multi-channel digital audio. Po polskiemu: Podłącz 3 źródła sygnału HDMI do telewizora z tylko jednym wejściem. Wyboru źródła sygnału można dokonywać pilotem, lub też przy pomocy przycisku na obudowie sprzętu. Wspiera HDCP i rozdzielczość do 1080p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Wrzesień 2007 lol po nazwie zupelnie inaczej sobie wyobrazalem "rozgaleziacz" ;D powinno dzialac :] jak juz kupisz wyskrob cos o tym :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macmf75 0 Napisano 18 Grudzień 2007 kupilem i dziala, ale jako laik nie potrafie ocenic czy dobrze czy zle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pinionist 0 Napisano 18 Grudzień 2007 kupilem i dziala, ale jako laik nie potrafie ocenic czy dobrze czy zle A można wiedzieć w jakiej konfiguracji tego używasz ? Ja osobiście szukam sposobu, żeby HDMI z PS3 wyprowadzić na dwa wyświetlacze - da sie tym urządzeniem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziobul 0 Napisano 19 Grudzień 2007 A można wiedzieć w jakiej konfiguracji tego używasz ? Ja osobiście szukam sposobu, żeby HDMI z PS3 wyprowadzić na dwa wyświetlacze - da sie tym urządzeniem? Pewnie nie. Z wyprowadzaniem na dwa ekrany jest zdecydowanie gorzej. Sam szukam urządzenia, które będzie miało 3-4 wejścia HDMI i będzie potrafiło wyprowadzić wybrane wejście na dwa wyjścia jednocześnie. Znalazłem tylko coś takiego: http://www.octavainc.com/Deutschland/3x2%2...chalter_De.html W Polsce nie do kupienia.Poza tym koszt 270E skutecznie zniechęca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dk75 0 Napisano 21 Grudzień 2007 trochę tańszy na 2 TV - http://www.x1.pl/sony/products3.php?id_products=10457 tylko nie wiadomo jak z jakością... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach