Frosty-PL 0 Napisano 11 Wrzesień 2007 Ostatnio ogladalem teledysk pewnej piosenki i ... zobaczcie ;) 1:22 xD http://pl.youtube.com/watch?v=D9g2szHsoz0 Czy mi sie zdaje czy to polski duzy Fiat xD?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 11 Wrzesień 2007 tak to fiat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 30 Styczeń 2008 Jak dla mnie to przypomina Fiata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 30 Styczeń 2008 ludzie toż to kredens jak ta lala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krajator 0 Napisano 2 Luty 2008 Trochę jakby za szeroki jak na "borewicza". Ja obstawiam jakiegoś włoskiego fiata z tamtego okresu - było kilka bardzo podobnych, trochę większych modeli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiLq 0 Napisano 2 Luty 2008 łoooo jezuuu mój tata kiedyś takim jeździł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach