Skocz do zawartości
PainKiller_PL

Hmmm obrzydza was to?

Rekomendowane odpowiedzi

A co w tym jest obrzydzającego? Dla mnie nie ma rzeczy obrzydliwych, wszystko jest normalne. Taka natura xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A co w tym jest obrzydzającego? Dla mnie nie ma rzeczy obrzydliwych, wszystko jest normalne. Taka natura xd

Ale ja nie napisalem, ze mnie to obrzydza..

Moj ziomek ma to na opisie gadu + "bleeeh". A ja wlasnie nie widze w tym nic obrzydzajacego.. ;p

Na www.rotten.com sa zdjecia ludzi (prawdziwych) np z wypadkow motocyklowych, czy walk na noze (ostrzegam, tam jest naprawde duzo miesa, krwi i innych plynow ustrojowych ;p )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to tak szybko leciało, że nawet nie zdążyłem się wzdrygnąć... Ogólnie to w tych narządach mnie nic nie obrzydza tylko jak serce pulsuje to mi się trochę niedobrze robi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie jest to obrzydliwe, bo nie normalne jest wyciągać z ludzi... mydło? :biggrin:

Powiem inaczej, jedyne co mnie obrzydza to to mydło w jakiejś ropie czy coś... mieć coś takiego w żołądku? łeeech.. :/

Edytowane przez Melon PS3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Melon a wejdź na stronkę podaną wcześniej przez PainKillera i czy coś z tamtąd Cię obrzydza? Powiem wam że obejrzałem wszystko i jedyne co wzbudza we mnie dreszcze to robaki ( nie jakiś tam pająk czy glizda ) ale jest tam parę fotek z robaczkami... Ale nic poza tym mnie nie ruszyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Melon a wejdź na stronkę podaną wcześniej przez PainKillera i czy coś z tamtąd Cię obrzydza? Powiem wam że obejrzałem wszystko i jedyne co wzbudza we mnie dreszcze to robaki ( nie jakiś tam pająk czy glizda ) ale jest tam parę fotek z robaczkami... Ale nic poza tym mnie nie ruszyło.

Kurde to mocny jestes ;)

Mnie najbardziej obrzydzily te rany po walce nozami.... takie dluugie i głebokie az do kosci bleee ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to mnie obrzydza? Nie, a co do tej strony podanej to też nie ma tam nic aż tak obrzydliwego...

Przynajmniej stwierdzam tak po obejrzeniu losowych zdjęć z tamtąd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałem wszystkie części Piły i jakoś to nie wzbudza u mnie obrzydzenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądając od najmłodszych lat duże ilości obrzydliwych filmów, już dawno zdążyłem sie przyzwyczaić do takich rzeczy, teraz już nic mnie nie rusza. :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi