PainKiller_PL 0 Napisano 29 Czerwiec 2009 (edytowane) Witam, oto 2 filmy mojego starego zespolu. Ocencie co myslicie ;) Obydwa kawalki sa naszego autorstwa... Bardzo kaleczymy? ;p Ja to ten z lewej, na drugim filmiku ten z prawej ;P Gitara rytmiczna. Pozdro ;) Edytowane 30 Czerwiec 2009 przez PainKiller_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafi 3 Napisano 2 Lipiec 2009 Nie widze nic ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 2 Lipiec 2009 Pusto xC Wrzuć jeszcze raz linki czy co tam masz xP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PainKiller_PL 0 Napisano 2 Lipiec 2009 Pusto xC Wrzuć jeszcze raz linki czy co tam masz xP http://www.youtube.com/watch?v=uOcd0Hxt28A...feature=related 3mcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 2 Lipiec 2009 No nieźle nieźle ^^ Jeszcze Tylko Vocal i Bass i będzie coś Ciekawego ;D Czekam na dalsze kawałki Pozdro. ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazgan 2 Napisano 3 Lipiec 2009 swietne tez tak chce ; D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 5 Lipiec 2009 (edytowane) Jako pianista (czyli niewiele wiem o technicznej stronie piosenki którą wykonujesz) mogę powiedzieć tyle że bardzo fajny kawałek (w ogólnym odbiorze) i że brakuje basu xD Powodzenia ! Edytowane 5 Lipiec 2009 przez adrianek274 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maarioo 0 Napisano 10 Sierpień 2009 moim zdaniem to trochę kieprawo - fałszujecie okropnie (zwłaszcza gitara solowa - brak techniki, bendy w ogóle do wymiany ). lepiej wychodzi Wam granie prostych riffów i tego polecałbym się na razie trzymać. ale grajcie dalej, każdy kiedyś zaczyna hehe. a tak btw - byłem chyba u Was w salce, albo gdzieś obok jakiś czas temu - Synapsa gra gdzieś tam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krisvandyk 0 Napisano 5 Wrzesień 2009 Mi się podoba. A wogóle ile już gracie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 6 Wrzesień 2009 Ten pierwszy kawałek to troszkę albo gitarze solowej strunki sie rozjechały albo tonacje Ci się pomyliły albo nie małes pomysłu na solo (sorry) a przy drugiej no nie jest źle a basu to ogólnie tam nie brakuje bo dwie gitary młucą. Jak jedna bedzie dawała cięższe rify cały czas, to spokojnie jakoś to się udzwignie ale no cóż w przyszłości bez basu to się nie da bo i jakąś balladkę trzeba będzie ułożyć co nie?;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 4 Listopad 2009 Może trochę odkopuję temat, ale też chce wyrazić swoją opinie :) No nieźle chłopaki jest dobrze. Bardzo fajna gitara rytmiczna i perkusja, ale już gitara prowadząca... Widać, że chłopak coś umie, ale przydało by się jeszcze trochę wprawy (i ma dosyć słabe poczucie rytmu) :( Brakuje mi vocalu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red_baron 21 Napisano 10 Listopad 2009 Panowie grubo jest fajnie ale vocal i bass koniecznie granie spoko tylko za sucho bass was wyzwoli ;) rytmiczna łądnie ładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiuk 0 Napisano 30 Październik 2010 http://www.myspace.com/beyondtheawakened Zespół w którym mój znajomy gra na bassie. Kawał dobrego metalcore. Polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach