Skocz do zawartości
lst

Tajemnicze Xi

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj wlazłem na Home, idę sobie a tu na ścianie jakieś kółko wisi. Podchodzę, ściągam, wbijam nie słucham co gadają na początku i idę za ludźmi. Przechodzę przez kurtynę i dostaję pytanie w stylu:

"czy na pewno chcesz iść dalej?, to twoja ostatnia szansa" Z racji tego, że olewam homa długo się nie zastanawiałem i poszedłem dalej. Oczom moim ukazało się zajebiste intro podsumowujące w kilku zdaniach dzieje człowieka i jedno z zakończeń..

Nie będe pisał dalej żeby nie spoilerować ale zapytam WTF? Co to jest Xi? Bardzo mnie to wciągnęło niestety zawiesiło mi to HOMA i drugi raz już nie próbowałem...

Ktoś badał temat ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to "się kończy"?

Muszę codziennie wbijać na HOME żeby w to pograć ? Myślałem, że w każdej chwili można grać bo w sumie wydawało mi się, że zacząłem od początku :]

Jeśli jest tak jak piszesz kill to lipa i w takim razie użyję mojego ulubionego powiedzonka "Niech ku****a spierd***ją" ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak to "się kończy"?

Muszę codziennie wbijać na HOME żeby w to pograć ? Myślałem, że w każdej chwili można grać bo w sumie wydawało mi się, że zacząłem od początku :]

Jeśli jest tak jak piszesz kill to lipa i w takim razie użyję mojego ulubionego powiedzonka "Niech ku****a spierd***ją" ;]

Oj no bo to jest event jo?? Mało kto się w naszym kraju w ogóle Home interesuje, ale tego typu akcje są na porządku dziennym. Jedno mija, zaczyna się drugie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to się przypadkiem już nie skończyło? Wydawaje mi się, że to co lst opisał to właściwie taki po-Xi, który został wprowadzony po zamknięciu zwykłego Xi i zostanie do końca. Przynajmniej tak wynika z Wikipedii...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat o Home jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.