himus11 11 Napisano 25 Styczeń 2011 Witam chętnie ustawie się z kimś na trofea online. PSN ID himus11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RomanVelBurdel 2 Napisano 26 Lipiec 2011 Ktoś jeszcze gra w FNR? Bo chętnie bym pograł (bez powodu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 28 Luty 2012 ja napisze dosadniej, nie da sie Dokładnie mi tez te trofki do platyny brakuja i niestety musisz byc Koks of the world albo sobie odpuść jak ja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damka 0 Napisano 27 Maj 2012 (edytowane) Witam, Jak ktoś ma ochotę pograć w tą gierkę, albo porobić trofea i mi pomóc z nimi też to zapraszam do friends na PSN. ID - DamKa09 :) Edytowane 27 Maj 2012 przez Damka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 6 Wrzesień 2012 Ja bym chciał się umówić na comback kid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryadman 0 Napisano 16 Wrzesień 2012 Pomoze ktos w nabiciu paru trofeow online? moje psn ryadman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach