himus11 11 Napisano 25 Styczeń 2011 Witam chętnie ustawie się z kimś na trofea online. PSN ID himus11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RomanVelBurdel 2 Napisano 26 Lipiec 2011 Ktoś jeszcze gra w FNR? Bo chętnie bym pograł (bez powodu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 28 Luty 2012 W dniu 14.01.2011 o 21:57, pysio102 napisał: ja napisze dosadniej, nie da sie Dokładnie mi tez te trofki do platyny brakuja i niestety musisz byc Koks of the world albo sobie odpuść jak ja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damka 0 Napisano 27 Maj 2012 (edytowane) Witam, Jak ktoś ma ochotę pograć w tą gierkę, albo porobić trofea i mi pomóc z nimi też to zapraszam do friends na PSN. ID - DamKa09 :) Edytowane 27 Maj 2012 przez Damka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 6 Wrzesień 2012 Ja bym chciał się umówić na comback kid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryadman 0 Napisano 16 Wrzesień 2012 Pomoze ktos w nabiciu paru trofeow online? moje psn ryadman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach