Sebol 32 Napisano 12 Lipiec 2009 Kumpel znalazł aukcję PS3, przeczytajcie co znajduje się tuż nad listą kupujących :D http://www.allegro.pl/item686442424_playst...roclaw_bcm.html A tu screen dla potomnych: http://img17.imageshack.us/img17/1492/ps3uwb.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shinigami 0 Napisano 12 Lipiec 2009 Widać że dba o klienta :tongue: a co do ceny ciekawe za ile pójdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 12 Lipiec 2009 "Nie ufaj Google" :P Przynajmniej wie co sprzedaje... A tak swoją drogą to ciekawe jak on sprawdzi kto ma jaki telewizor :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 14 Lipiec 2009 Dobry koleś :D Ciekawe co go skłoniło do takiego zakończenia opisu :P Opcja z google też niezła :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 19 Lipiec 2009 (edytowane) Nie iwem czemu, ale łepek,albo zrobił tą aukcję dal jaj (mam takie przeczucie) albo to jakaś nowa metoda prewencyjna. Mimo wszystko: nie kupiłbym od niego konsoli.. Widzę Sebol, że w Hacki na Nokie się bawisz ? Nie ładnie, nie ładnie... Edytowane 19 Lipiec 2009 przez imatix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 20 Lipiec 2009 A źle widzisz :P Moja 5800 nie jest shackowana - jadę na certyfikacie z OPDA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 20 Lipiec 2009 A tworzenie certyfikatów przez OPDA nie jest przypadkiem nielegalne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 20 Lipiec 2009 Nic takiego nie słyszałem - ludzie wyrabiają od paru lat i jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 21 Lipiec 2009 Nic takiego nie słyszałem - ludzie wyrabiają od paru lat i jest OK Od zawsze też kradną samochody i też jest ok :P Wyrabianie certyfikatów jest nielegalne ale i bardziej popularne od podróbek windowsa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 21 Lipiec 2009 (edytowane) Od zawsze też kradną samochody i też jest ok :P Wyrabianie certyfikatów jest nielegalne ale i bardziej popularne od podróbek windowsa :P Vide allegro. Bywały momenty (premiery Nokii s S.OS) gdy na allegro na aukcjach było po 20 ofert certyfikatów :) Nic takiego nie słyszałem - ludzie wyrabiają od paru lat i jest OK A, i ludzie ich nie wyrabiają, chinole je wyrabiają, a to czy oni są ludźmi to kwestia wielu sporów i konfliktów. Ludzie (my) zamawiamy wyrobienie certyfikatu na stronkach pokroju OPDA. Edytowane 21 Lipiec 2009 przez imatix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach