kill 10044 Napisano 19 Lipiec 2009 http://www.ps3trophies.org/game/overlord-ii/trophies/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 19 Lipiec 2009 Overlord II Lista Trofeów 100% Clear Unlock all Trophies available in Overlord II. Ladies' Man Find a way for you and your three Mistresses to become 'special' friends. Treasure Hunter Collect all tower objects. Dark Emperor Kill Solarius. Perfect Horde Fully upgrade all 50 Minions in your Horde. Tyrant of the Tower Build 100% of the Tower buildables. The Dominator Achieve a 100% Domination Tyranny rating. The Destructor Achieve a 100% Destruction Tyranny rating. Ultimate Collector Collect 100% of all Dark Crystals. Scrooge Collect 50,000 gold. New World Order Enslave both Nordberg and Everlight. Walking Apocalypse Destroy both Nordberg and Everlight. Minion Lover Gather 5000 Lifeforce orbs. Rescuer of Kelda Rescue Kelda from Nordberg. Juno's Champion Rescue Juno from Everlight. Corrupter of the Queen Corrupt Queen Fay to turn her into Dark Fay. Ghost Bringer Ghost Fay has become your Mistress. Tyrant of Nordberg Complete full Tyranny over Nordberg through either Domination or Destruction. Tyrant of Everlight Complete full Tyranny over Everlight through either Domination or Destruction. Kelda's Special Friend Buy gifts for Kelda and woo her into becoming your 'special' friend. Industrious Magic Achieve 50 kills by overcharging your Evil Presence Spell. Big Chopper Achieve 50 melee kills. Red Rescuer Find the Red Minions. Green Grabber Find the Green Minions. Blue Bringer Find the Blue Minions. Master Builder Build 50% of the Tower buildables. Gnome Grinder Kill 1000 Gnomes. Crystal Collector Collect 50% of all Dark Crystals. Juno's Special Friend Buy gifts for Juno and woo her into becoming your 'special' friend. Rock On Kill 15 or more enemies with a single Catapult boulder. Dark Fay's Special Friend Buy gifts for Dark Fay and woo her into becoming your 'special' friend. Ghost Fay's Special Friend Buy gifts for Ghost Fay and woo her into becoming your 'special' friend. Snatcher Win one Pirate Plunder map. Pillager Win ten Pirate Plunder maps. Conqueror Win one Dominate map. The Big D Win ten Dominate maps. Adversary Kill an opposing Overlord 20 times in one versus match. Armed and Dangerous Forge one weapon. Blue Steel Look Forged the Elemental helmet and armor. Minion Captain Rescue all the Minion crew from the spider webs. Weapons Nut Forge three weapons. Kitted Out Forge the Infernal helmet and armor. Mayhem Maker Cause mayhem during the Prelude. Minion Harvester Gather 10 Lifeforce orbs. Minion Gatherer Gather 250 Lifeforce orbs. Minion Hoarder Gather 1000 Lifeforce orbs. Mount Master Discover and use all Minion Mounts in the game. Town Razer Destroy one Town. Slaver Enslave one Town. Seal Slayer Kill 100 baby seals. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 29 Wrzesień 2009 Gra ktoś, poza mną, w tę grę? Jeśli tak, to liczę na odpowiedź w kwestii pucharków za wykluczające się sprawy. Tj. jak mogę zdobyć trofik za zniszczenie obu miast i zniewolenie ich przy jednym przejściu gry? Wiem, że można zapisywać w róznych plikach, ale czy da się to przeprowadzić? Inną sprawą jest królowa Fay, czy jak jej tam. Można ją "zdobyć" i "przysposobić" w dwóch róznych formach. Uda mi się to za jednym przejściem gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayla 0 Napisano 16 Październik 2009 Perfect Horde - czy ktos zdobyl ten trofik? Moja armia liczy 45 miniony + 5 za helm co daje 50, mimo to w/w trofika nie moge odblokowac. Ladies' Man - hm musze “zaprzyjaznic“ sie z fay's dwa razy, czy wystarczy tylko raz np wybierajac dark? UP: probowalam zrobic fay's na zapisach, trofika odziwo nie zaliczlo Oo dziwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 17 Październik 2009 (edytowane) Perfect Horde - czy ktos zdobyl ten trofik? Moja armia liczy 45 miniony + 5 za helm co daje 50, mimo to w/w trofika nie moge odblokowac. Ladies' Man - hm musze “zaprzyjaznic“ sie z fay's dwa razy, czy wystarczy tylko raz np wybierajac dark? UP: probowalam zrobic fay's na zapisach, trofika odziwo nie zaliczlo Oo dziwne. Twoja brygada brzydali musi mieć wartość siły na poziomie 400%. Najlepiej zniewolić miasto i zmusić mieszkańców do systematycznej pracy w kuźni. Jedyne co Ci pozostaje to zbierać pancerze i broń. A co do anienek, to możo to być dowolna wersja Fay. WAŻNE!!! Musisz zaprzyjaźnić się z całą trójeczką, żeby mieć szansę na wszystkie przedmioty w wieży, bez podarunku od dziewczyn się nie obejdziesz. Masz trofiki sieciowe? Jeśli nie, to chętnie umówię się z Tobą na mecze. Edytowane 17 Październik 2009 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayla 0 Napisano 18 Październik 2009 Hmm prezenty od dziewczyn? myslalam, ze wystarczy wykupic wszystkie “dekoracje“ razy trzy by zdobyc trofika ;) niestety nie posiadam sieciowych trofikow, brak graczy? mam wrazenie, ze nikt nie gra w ta gre ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 18 Październik 2009 Trzeba uwieść wszystkie 3 dziewczyny na raz, wtedy w dowód wdzięczności dostajemy przedmiot. po 2 rzeczy każdej z nich i sztandar OVERLORD`a. Nikt nie gra, więc możemy się umówić na zrobienie tych trofeów sieciowych i tyle. Wiele czasu nie powinno to zająć. Wygrać po jednej i po 10 plansz z 2 typów rozgrywki to łącznie 4 trofiki, no i zabicie w jednej rundzie przeciwnego OVERLORD`a to piate z sieciowych trofeów. Nie powinno to zająć wiele czasu, więć jeśli masz chęć, możemy się tym zająć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redundantor 0 Napisano 5 Grudzień 2009 Witam, odświeżam temat, bo gram właśnie w tę super grę. Zaciąłem się w jednym miejscu i nie wiem czy to moja wina czy jakiś bug. Chodzi o misję w której pływa się statkiem i trzeba otworzyć wielką bramę na morzu - tak rozwaliłem statek elfów, na którym jest jeden z komieni (żółty) - nie mogę go jednak przenieść na swój statek (po abordażu niosące go miniony nie chcą przejść przez burtę). Nie mogę też ruszyć statkiem elfów - nie mogę na niego wysłać minionów. Czy tam jest jakiś haczyk? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 5 Grudzień 2009 (edytowane) Przejmij statek elfów. Jest Ci potrzebny ten z taranem, więc stary już się do niczego nie przyda. Edytowane 5 Grudzień 2009 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach