Skocz do zawartości
ONE

Trash Panic

Rekomendowane odpowiedzi

Albo ja mam jakoś nie równo pod sufitem albo ta gra jest nie zrównoważona, jak dla mnie porażka żałuję że kupiłem. ^^' ani jednego trophy mi się nie udało jeszcze zrobić.... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, mi tez jeszcze zadnego trophy nie zaliczylo, pierwsze bedzie chyba dopiero za 24h gry ;) Trudne to, co mnie dosc dziwi, bo w tetrisach, limensach i innych grach o spadajacych klockach przekrecam liczniki bez najmniejszego problemu... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest naprawdę trudna pod względem zdobycia pucharków.

Grałam w nią już tyle i miałam nadzieję, że wpadnie niebawem trofeum za 24h ... a tu wczoraj sprawdzam czas spędzony przy TP - a to dopiero 6h! :scare:

Pozostałe trofea są na dzień dzisiejszy nieosiągalne zupełnie.

Nie ma czego żałować (tak mi się wydaje) bo gra jest dość fajna.

Dopiero wczoraj odkryłam, że potrząsanie padem powoduje, że kosz się również trzęsie hehe. To znacznie ułatwiło mi kilka plansz :)

Zastanawiam się jaki będzie ostatni poziom trudności, który się odkryje. Na tych dostępnych mam już wystarczająco dużo kłopotu z przejściem stage'ów :) (bo tak myślę, że się odkryje)

Najgorsze jest w tym wszystkim to, ze grę trzeba przejść na ECO (nie używać żadnych bomb itp) a to jest jak dla mnie niemożliwe!

Edytowane przez AGArtha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie dla mnie ta gra to czysty nie wypał i nie potrzebnie wydane pieniądze. Eh tak to jest jak wpierw wychodzi gra a później demo. Jeśli ktoś zdobędzie komplet WIELKI szacun dla tej osoby! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie dla mnie ta gra to czysty nie wypał i nie potrzebnie wydane pieniądze. Eh tak to jest jak wpierw wychodzi gra a później demo. Jeśli ktoś zdobędzie komplet WIELKI szacun dla tej osoby! :D

Ja nie żałuję... gra jest nawet fajna. Faktycznie dla Osoby, która zrobi 100% trofeów SZACUNEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że masz stalowe nerwy aby w to grać :P Zresztą to się sprawdza, że kobiety grające w takie gry (klocki, puzzle) kładą facetów na łopatki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że masz stalowe nerwy aby w to grać :P Zresztą to się sprawdza, że kobiety grające w takie gry (klocki, puzzle) kładą facetów na łopatki :P

Takie gry jak klocki itp to tylko w "międzyczasie" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe wczoraj odpaliłem tą grę i myślałem, że mi dobrze idzie do czasu jak zdobyłem po przejściu 2 leveli RANK E :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabieram się za te trophy ale.... ktoś mi wytłumaczy co w nich trzeba zrobić ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj zrobilem 2 levele a dzis wlączam grę i znowu od pierwszego gram tzn . nie mogę wybrać drugiego

Czy to dlatego ze mam rank E ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak zawsze trzeba przechodzić cały Stage... to jest masakra! Ja dochodzę do Mandish do 5 planszy i nie mogę jej przejść... i też od pierwszej muszę zawsze zaczynać :( Mam nadzieję, że wyjdzie może jakiś patch dodający opcję save! Ehhh....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi