ultimatume 3 Napisano 24 Lipiec 2009 Ktoś się orientuje jak ta gra będzie wyglądać w 3D , chodzi mi głównie czy cała gra będzie w 3D ... może być ciekawe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 25 Lipiec 2009 Sama grafika na telewizorze wygląda całkiem fajnie ale nie mogę sobie tego wyobrazić w 3D... A co do gry to jak na produkcję Disney'a jestem bardzo mile zaskoczony. Ktoś wie jakie gra zbiera oceny w necie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 25 Lipiec 2009 mile zaskoczony. Ktoś wie jakie gra zbiera oceny w necie ? Proszę bardzo,ocena IGN.com - 7,3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 26 Lipiec 2009 7,3 to nie najgorzej :D Grafika bardzo ładna i ten chomik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lodecki 41 Napisano 30 Lipiec 2009 (edytowane) Dla mnie bomba :D heh lubie takie wykrecone gry Edytowane 30 Lipiec 2009 przez Lodecki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 30 Lipiec 2009 Traktuję tę grę jako ciekawostkę ze względu na 3D :) Bo do samego tematu gier w tym stylu wiele ona prawdopodobnie nie wniesie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach