gordan 0 Napisano 26 Lipiec 2009 Witam. Proszę o pomoc gdyż kupiłem ps3 60GB z drugiej ręki, kompatybilną wstecznie z grami ps2. Mój problem jest następujący: w jaki sposób można zapisać postęp w grze z ps2 na twardym dysku, ponieważ nie posiadam karty pamięci, a gdzieś słyszałem, że da się to zrobić. Za wszelkie informacje dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaweL007#PS3#80gb 1 Napisano 26 Lipiec 2009 Witam. Proszę o pomoc gdyż kupiłem ps3 60GB z drugiej ręki, kompatybilną wstecznie z grami ps2. Mój problem jest następujący: w jaki sposób można zapisać postęp w grze z ps2 na twardym dysku, ponieważ nie posiadam karty pamięci, a gdzieś słyszałem, że da się to zrobić. Za wszelkie informacje dziękuję. Siema wchodzisz w menu w GAME i wciskasz Memory Card Utiliti no i pozniej tylko PS czy PS2 i storzyles "wirtualna" karte pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIR 0 Napisano 26 Lipiec 2009 (edytowane) stwórz wirtualna kartę ps2 ;) przeszukaj menu konsoli znajdziesz :) a po drugie to napisałeś w dziale PSP a nie PS3 Edytowane 26 Lipiec 2009 przez PIR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach