patyk 17 Napisano 30 Lipiec 2009 Pod koniec sierpnia (o ile się nie mylę 29.08.09) odbędzie się kolejny coroczny zlot fanów konsol organizowany przez PSX. Czy ktoś planuje się zjawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 31 Lipiec 2009 A gdzie to to będzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 31 Lipiec 2009 A gdzie to to będzie? w opisie jest, że Warszawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 31 Lipiec 2009 jak w Warszawie, to pewnie się pojawię... :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 1 Sierpień 2009 29 sierpnia, godz 12.00-24.00, Warszawa, klub LUCID (Blue City) - wjazd 10 zeta. Więcej info w nowym PSX na stronie 9. Mam nadzieję, że zjawi się trochę ludzi z naszego forum mieszkających w Warszawie :) Mało okazji do spotkań jest i warto to wykorzystać (do dzisiaj pamiętam zlot w katosach zoorganizowany z Allu gdzuie były 3 osoby :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 1 Sierpień 2009 29 sierpnia, godz 12.00-24.00, Warszawa, klub LUCID (Blue City) - wjazd 10 zeta. Więcej info w nowym PSX na stronie 9. Mam nadzieję, że zjawi się trochę ludzi z naszego forum mieszkających w Warszawie :) Mało okazji do spotkań jest i warto to wykorzystać (do dzisiaj pamiętam zlot w katosach zoorganizowany z Allu gdzuie były 3 osoby :D ) Właśnie widziałem reklamę w najnowszym numerze PSX... Kurczę wpadłbym tam do was ale ode mnie jest kawał drogi do stolicy :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 2 Sierpień 2009 Właśnie widziałem reklamę w najnowszym numerze PSX... Kurczę wpadłbym tam do was ale ode mnie jest kawał drogi do stolicy :sad: Ja mieszkam w Zabrzu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 2 Sierpień 2009 No to może przybędę ale podobno można się zapisywać grupami więc fajnie by było zebrać taką ekipę z forum :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 2 Sierpień 2009 Może będę... Z Łodzi do Warszawy nie jest aż tak daleko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RAFI4 2 Napisano 3 Sierpień 2009 Może będę... Z Łodzi do Warszawy nie jest aż tak daleko :) z Grudziadza tezmam zamiar :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 3 Sierpień 2009 myślę, że parę dni przed ustalimy gdzie się spotkamy, o której itd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 16 Sierpień 2009 Zlocik się zbliża, dla niezdecydowanych poniżej skan z gazety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 17 Sierpień 2009 ciekawie to wygląda :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 17 Sierpień 2009 Czemu ja tam widzę same stoiska z xshitami :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 17 Sierpień 2009 Czemu ja tam widzę same stoiska z xshitami :whistling: Bo w tym klubie sa TYLKO xpudla... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 17 Sierpień 2009 Ja będę na bank Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 17 Sierpień 2009 Czemu ja tam widzę same stoiska z xshitami :whistling: żeby fani PS3 mogli przypuścić sztrum :devil: Trzeba się będzie jakoś forumową ekipą ustawić :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 17 Sierpień 2009 Wie ktoś z Wawy jak ten budynek wygląda? Jak wygląda teren dookoła? Dobrze by było gdyby ktoś obeznany wskazał konkretne miejsce w którym się spotkamy i potem ustalimy już tylko godzinkę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 17 Sierpień 2009 Wie ktoś z Wawy jak ten budynek wygląda? Jak wygląda teren dookoła? Dobrze by było gdyby ktoś obeznany wskazał konkretne miejsce w którym się spotkamy i potem ustalimy już tylko godzinkę :P No właśnie bo po tym mieście to można krążyć i krążyć a do nocy nie zajedziesz... Ja przed wyjazdem najwyżej przestudiuję mapkę Warszawy i będę wiedzieć jak tam dojechać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 17 Sierpień 2009 (edytowane) Mapka jak dojść z dworca centralnego w Wawie do klubu - trasa nie mogłaby być prostrza :) Około 3-4 km. Punkt A - Wawa dworzec centralny - Al. Jerozolimskie 54 Punkt B - klub Lucid - Al. Jerozolimskie 179 Edytowane 17 Sierpień 2009 przez patyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 17 Sierpień 2009 można ustalić punkt zborny w centrum i grupą ruszyć do BlueCity :ok: Ja w czwartek będę tam, to obczaję teren ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 18 Sierpień 2009 Ogolnie miejsca docelowego nie sposob przegapic, bo to sporawe centrum handlowe Blue City. Lucid jest ponoc gdzies w srodku, ale nigdy tam nie bylem. W klubie znaczy sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 18 Sierpień 2009 Ogolnie miejsca docelowego nie sposob przegapic, bo to sporawe centrum handlowe Blue City. Lucid jest ponoc gdzies w srodku, ale nigdy tam nie bylem. W klubie znaczy sie. No to masz okazję żeby wpaść ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 18 Sierpień 2009 Od dworca Warszawa Zachodnia to rzut kapciem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 23 Sierpień 2009 Udało się komuś z Warszawiaków zbadać miejsce? Wiadomo gdzie najlepiej się ustawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach